Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποστολή στο Σακχίρ: Όσα συνέβησαν το Σάββατο

Ελλάδα 7:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποστολή στο Σακχίρ: Όσα συνέβησαν το Σάββατο

FORMULA 1

Αποστολή στο Σακχίρ: Όσα συνέβησαν το Σάββατο

FORMULA 1

Με ένα μεγάλο πάρτυ και όλη τη νεολαία του Μπαχρέιν παρούσα, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου στην πίστα του Σακχίρ. Σε έναν ακόμη αγώνα φέτος ο Lewis Hamilton κυριάρχησε στις κατατακτήριες δοκιμές, εξασφαλίζοντας την pole position. Όμως η Ferrari δείχνει να κλείνει την απόσταση από τη Mercedes, με τους Vettel και Raikkonen να βάζουν τον Rosberg ανάμεσά τους και να κάνουν το 2-4.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΪΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ (twitter.com/bitsi74)

Την ίδια ώρα η απογοήτευση εξακολουθεί να κυριαρχεί στο στρατόπεδο της McLaren-Honda, ειδικά εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση με το μονοθέσιό του ο Jenson Button. Η Williams φαίνεται πως αρχίζει να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των ελαστικών, ενώ και ο Daniel Ricciardo με τη Red Bull ανεβάζει σταθερά την απόδοσή του, εξασφαλίζοντας την 7η θέση στο grid.

Άσχημο το Σάββατο για τον Kvyat, καθώς ο Ρώσος της Red Bull δεν μπήκε στο Q2.

«Η Ferrari πλησιάζει, δεν υπάρχει αμφιβολία επ’αυτού. Θα πρέπει να πιέσουμε για να παραμείνουμε μπροστά της», μας δήλωσε ο Niki Lauda, μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes AMG F1 Team. Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του επικεφαλής της Red Bull, Helmut Marko, σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στη Mercedes και τις υπόλοιπες ομάδες: «Η Red Bull κάνει όλο παράπονα και ειδικά ο Helmut. Δείτε πόσο βελτιώθηκε η Ferrari. Θα πρέπει οι υπόλοιπες ομάδες να φθάσουν την Mercedes. Μπορεί η Renault να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να πλησιάσει, όμως κάποια στιγμή θα το καταφέρει».

Το πρώτο νυχτερινό Grand Prix της σεζόν θα μεταδοθεί LIVE από τον ΟΤΕ αλλά και από την τηλεόραση του Alpha, με το F1 Countdown να αρχίζει στις 5 το απόγευμα και την εκκίνηση μία ώρα αργότερα.

O πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Juan Carlos, με το αφεντικό της F1, Bernie Ecclestone.

Με τους David Richards (πρώην επικεφαλής της BAR) και Carlos Sainz.

Advertisement
Advertisement