Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απολαύστε τις εκρήξεις χειροβομβίδων με χλιδή και άνεση

Ελλάδα 22:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απολαύστε τις εκρήξεις χειροβομβίδων με χλιδή και άνεση

ΝΕΑ

Απολαύστε τις εκρήξεις χειροβομβίδων με χλιδή και άνεση

ΝΕΑ

Ξεχάστε τα θωρακισμένα οχήματα με στρατιωτική περιβολή και ανέσεις από Steyr. Και απολαύστε από την άνεση του δερμάτινου καθίσματός σας τις βολές από Καλάσνικοφ που έρχονται κατά πάνω σας.

Advertisement
Advertisement

Τα θωρακισμένα πολιτικά οχήματα ήταν πάντα μία ξεχωριστή περίπτωση αυτοκινήτων, με ένα πολύ ειδικό κοινό, με υψηλές απαιτήσεις και πολύπλοκες σχέσεις με τον κόσμο (και τον υπόκοσμο).

Η πιο σύγχρονη τάση σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι να εξασφαλίζουν την κορυφαία πολυτέλεια και την άνεση για τους επιβάτες τους, την ίδια στιγμή που η θωράκιση τους προστατεύει από όσους τους επιβουλεύονται.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η εικονιζόμενη Cadillac Escalade στην έκδοση Chairman, την οποία κατασκευάζει μία γνωστή στον χώρο της εταιρία με την ονομασία Inkas.

Advertisement
Advertisement

Eξωτερικά, αυτή η Escalade ξεχωρίζει από την ψηλότερη οροφή που προσθέτει πέντε πόντους επιπλέον στο αμάξωμα. Τα μπροστινά καθίσματα και μεγάλο μέρος του ταμπλό και της κονσόλας είναι πρωτότυπα, ενώ το όχημα ξεχειλίζει από πολυτέλεια και μοναδικές ανέσεις.


Τα παράθυρα είναι φυσικά αλεξίσφαιρα και ένα μεγάλο ηλεκτρικό διαχωριστικό βρίσκεται ακριβώς πίσω από τους εμπρός επιβάτες. Στο πίσω μέρος, η χλιδή είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Advertisement

Τα καθίσματα με βελούδινες επενδύσεις έχουν ενσωματωμένα χειριστήρια μασάζ και θερμοκρασίας. Το διαχωριστικό με τον οδηγό λειτουργεί και ως βάση για μία μεγάλη τηλεόραση για προβολή εν κινήσει.

Advertisement

Υπάρχουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα τραπέζια, η οροφή έχει λυχνίες LED με φυσικό φωτισμό, ηχοσύστημα με 19 ηχεία και δεκάδες στοιχεία πολυτέλειας και άνεσης.

Όπως και στα άλλα αυτοκίνητα της Inkas η θωράκιση μπορεί να αντέξει σφαίρες των 76,2 mm και έως δύο χειροβομβίδες DM51 ταυτόχρονα κάτω από το όχημα. Η εταιρία δεν ανακοινώνει την τιμή του μεγάλου V8 SUV, καθώς υπάρχουν πολλά εξτρά τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και να εκτοξεύσουν την τιμή σε πολύ υψηλά επίπεδα -μαύρου κατά προτίμηση- χρήματος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι είναι και πόσο θα κοστίζει η νέα Cadillac Celestiq; (+video)
Η νέα Cadillac Escalade μπορεί να είναι και 16κύλινδρη;Αυτή είναι
η πιο δυνατή Cadillac της ιστορίας