Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκτήστε με leasing κορυφαία ηλεκτρικά BMW και MINI

Ελλάδα 13:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκτήστε με leasing κορυφαία ηλεκτρικά BMW και MINI

ΝΕΑ

Αποκτήστε με leasing κορυφαία ηλεκτρικά BMW και MINI

ΝΕΑ

To BMW Hellas Leasing προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν τον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων BMW και ΜΙΝΙ με τα πλέον ελκυστικά προγράμματα μίσθωσης που προσφέρονται στην αγορά από την BMW Financial Services.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν ευελιξία στον επαγγελματία αλλά και στον ιδιώτη, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν τη διάρκεια, το ποσό της προκαταβολής και άλλες παραμέτρους σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Προνομιακοί Όροι και Ευελιξία

Οι επιλογές είναι απεριόριστες. Οι προνομιακοί όροι μίσθωσης που προσφέρει το BMW Hellas Leasing περιλαμβάνουν ελκυστικό μηνιαίο μίσθωμα με προκαταβολή από 0%, με τον ενδιαφερόμενο να μπορεί να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί, να το διαμορφώσει ανάλογα καθώς και να εκμεταλλευθεί το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Advertisement
Advertisement

Κι αυτό δεν είναι όλο. Ακόμα και πριν την ολοκλήρωση της μίσθωσης BMW Hellas Leasing ο πελάτης μπορεί να εξατομικεύσει το επόμενο μοντέλο BMW ή ΜΙΝΙ που επιθυμεί.

Premium Υπηρεσίες BMW Hellas Leasing

Advertisement

Επειδή κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τα ηλεκτρικά μοντέλα BMW και ΜΙΝΙ από τους ανθρώπους του BMW Group, το BMW Hellas Leasing προσφέρει στους πελάτες του premium υπηρεσίες που αντιστοιχούν στην αξία της μάρκας.

Οι πελάτες απολαμβάνουν πλήρη συντήρηση και κάλυψη επισκευών με γνήσια ανταλλακτικά και ασφάλιση χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις ώστε να αισθάνονται απόλυτα καλυμμένοι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης αυτοκίνητο αντικατάστασης, οδική βοήθεια 24/7 και κάρτα φόρτισης BMW Charging και MINI Charging καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης υποδομής φόρτισης.

Advertisement

Προσωποποιημένη αλλά και ψηφιακή εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, οι πελάτες BMW Hellas Leasing μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο εξυπηρέτησής τους μέσα από πολλές επιλογές προσωπικής και ψηφιακής εξυπηρέτησης – είτε μέσα από το Δίκτυο Επίσημων Εμπορων BMW Group Hellas,  είτε απευθείας από την BMW Financial Services μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών Leasing είτε ψηφιακά μέσα από εφαρμογές για smartphone  MyBMW και MINI Connected για άμεση πρόσβαση στην κατάσταση και τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, καθώς και σε τακτικές ενημερώσεις και αναβαθμίσεις.

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα leasing για BMW και MINI μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Leasing στο τηλέφωνο 210-9118500 ή μέσω e-mail στο leasingsf@bmw.gr ή στις ιστοσελίδες BMW και MINI.