Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκτήστε εύκολα τη high tech BMW iX1!

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκτήστε εύκολα τη high tech BMW iX1!

ΝΕΑ

Αποκτήστε εύκολα τη high tech BMW iX1!

ΝΕΑ

Η πρωτοπορία της BMW είναι δεδομένη και στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της. Η iX1 το αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Όταν η BMW αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηλεκτροκίνηση ήταν δεδομένο ότι το αποτέλεσμα θα ήταν κορυφαίο.

Η iX1, η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της X1, είναι το πιο προσιτό μοντέλο της αυτής της τεχνολογίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους να αποκτήσουν ένα πολυτελές SUV.

Η BMW Σπανός Α.Ε. δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά αλλά και να κάνουν δικό τους το ξεχωριστό νέο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της BMW Σπανός Α.Ε. έχουν τη γνώση, την εμπειρία και κυρίως την πρόθεση να υποδεχτούν με μοναδικό τρόπο τους πελάτες τους και να τους προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η πολυετής ενασχόλησή τους με τα πολυτελή μοντέλα της BMW και η παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στους πελάτες της και μετά την πώληση είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Advertisement

Η αμιγώς ηλεκτρική iX1 προσφέρει την πολυτελή εικόνα, την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, την κορυφαία πρακτικότητα, τα μοναδικά δυναμικά χαρακτηριστικά και την οδική συμπεριφορά μιας BMW, όπως και το κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει ένα μοντέλο της.

Η προστασία του περιβάλλοντος, η άνεση και η ευκολία οδήγησης, τα ενεργά καθίσματα με λειτουργία μασάζ και υποστήριξη οσφυϊκής χώρας για ξεκούραστη και άνετη οδήγηση και μετακίνηση, η ευρυχωρία και το μοντέρνο cockpit πολυμέσων με την πρωτοποριακή κυρτή οθόνη, είναι τα στοιχεία που κάνουν την iX1 να είναι μοναδική στην κατηγορία της.

Advertisement

Με δύο αποδοτικότατους ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, η iX1 xDrive30 αποδίδει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 313 ίππους και μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή 494 Nm.

Χάρη σε αυτούς, το αυτοκίνητο έχει επιδόσεις που αντιστοιχούν σε sports car! Επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητά του περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα για λόγους ασφαλείας αλλά και για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή αυτονομία.

Advertisement

Η BMW iX1 μπορεί να διανύσει έως και 440 χλμ. μέχρι την αναγκαστική φόρτιση των μπαταριών της οι οποίες είναι 66,5 kWh. Η διαδικασία φόρτισης είναι εύκολη και κυρίως σύντομη. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σε ταχυφορτιστή, εντός 10 λεπτών της ώρας, μπορούν να πληρωθούν με ενέργεια η οποία επαρκεί για να καλύψει μια απόσταση 120 χλμ.

Στην BMW Σπανός Α.Ε. η iX1 είναι διαθέσιμη για όσους ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν και μπορούν να τη διαμορφώσουν όπως ακριβώς επιθυμούν. Ανακαλύψτε κι εσείς την απόλαυση της ηλεκτρικής οδήγησης με τη νέα αμιγώς ηλεκτρική iX1.

Αποκτήστε την με κρατική επιδότηση €8.000 στην BMW Σπανός Α.Ε. και με εγγύηση τιμής!

Επωφεληθείτε από το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW All Inclusive* με επιτόκιο 5,9%.

* BMW Electric All Inclusive. Ενδεικτική μηνιαία δόση με το πρόγραμμα BMW Electric All Inclusive της BMW Financial Services για το όχημα iX1 xDrive30, με αξία €54.990 και προκαταβολή €21.020: €869. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς Ν.128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.677, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €36.647, ΣΕΠΠΕ 7,1%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €63.016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η LEVC είναι ήδη Ελλάδα και ετοιμάζεται για επίθεση!
Νέο υπερσύγχρονο BMW & MINI Service της Σπανός ΑΕ στην Κηφισιά
Επίσημο: Αυτες είναι οι νέες BMW X1 και iX1