Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς διέλυσαν ένα πανάκριβο super car για να εισπράξουν τα λεφτά της ασφαλιστικής

Ελλάδα 11:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς διέλυσαν ένα πανάκριβο super car για να εισπράξουν τα λεφτά της ασφαλιστικής

ΝΕΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς διέλυσαν ένα πανάκριβο super car για να εισπράξουν τα λεφτά της ασφαλιστικής

ΝΕΑ

To newsauto.gr μπήκε στο χώρο που βρίσκεται ένα ακόμα πανάκριβο αυτοκίνητο (Dodge Viper) του κυκλώματος που έκλεβε εικονικά αυτοκίνητα για να εισπράττει χρήματα από τις ασφαλιστικές

Advertisement
Advertisement

Το κουβάρι με το κύκλωμα που διέλυε ακριβά αυτοκίνητα στην περιοχή της Αθήνας για να εισπράξει τα χρήματα από τις ασφαλιστικές συνεχώς ξεδιπλώνεται και οι αποκαλύψεις που είναι συγκλονιστικές, θυμίζουν ταινία.

Το newsauto.gr έφερε στη δημοσιότητα εικόνες της Bentley Arnage (όπως ήταν στην αρχική της μορφή), σε μία υπόθεση στην οποία φέρεται ότι εμπλέκεται εκτός από έναν έμπορο αυτοκινήτων στην Κηφισιά και γνωστός γιατρός γυναικολόγος. Να σημειώσουμε πως από την αρχή του έτους η σπείρα είχε πράξει το ίδιο για τρία αυτοκίνητα και συγκεκριμένα με μία Porsche Cayenne, ένα Dodge Viper και πρόσφατα με μία Bentley Arnage.

Advertisement
Advertisement

Το είχε μεταβιβάσει στη γυναίκα του

Σήμερα το newsauto προχωρά σε μία ακόμα αποκάλυψη και συγκεκριμένα με ένα ακόμα αυτοκίνητο που τα μέλη του κυκλώματος είχε διαλύσει με σκοπό να λάβουν μέρος της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία. Ο λόγος για ένα μαύρο Dodge Viper το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 8.3 λίτρων και ιπποδύναμη πάνω από 500 ίππους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αμερικάνικο super car, είχε μεταβιβαστεί πριν από λίγο καιρό στο όνομα της συζύγου του εμπόρου αυτοκινήτου από την Κηφισιά. Μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα και λόγω του θηριώδη κινητήρα βρισκόταν απούλητο αρκετά χρόνια στην έκθεση που διατηρούσε ο έμπορος.

Advertisement

Το είχαν ασφαλίσει για 80.000 ευρώ

Advertisement

Από τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, το Dodge Viper είχε ασφαλιστεί για ολική και μερική κλοπή για ποσό της τάξης των 80.000 ευρώ. Πριν από λίγες εβδομάδες το αμερικάνικο super car έκανε φτερά και δηλώθηκε στην ασφαλιστική ως κλεμμένο.

Στην πραγματικότητα τα μέλη του κυκλώματος το είχαν μεταφέρει σε ειδικό χώρο αποσυναρμολόγησης, του ξήλωσαν σχεδόν τα… πάντα, ενώ το κουφάρι του αυτοκινήτου το παράτησαν στο δρόμο (σύμφωνα με τις πληροφορίες στην Τατοΐου) προκειμένου να βρεθεί από την αστυνομία. Έτσι και έγινε, οπότε το πανάκριβο Viper μεταφέρθηκε για πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να κοστολογηθεί η ζημιά που είχε γίνει και να ενημερωθεί η ασφαλιστική εταιρεία.

Advertisement

Δεν άφησαν τίποτα…

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες αλλά και το video που εξασφάλισε το newsauto.gr, από το αυτοκίνητο δεν έμεινε σχεδόν τίποτα, καθώς τα μέλη είχαν ξηλώσει από τον κινητήρα, τα ζαντολάστιχα, τα όργανα, τα καθίσματα, τα φώτα, μέχρι και τα καπό! Με σχεδόν όλον τον εξοπλισμό να λείπει, η πραγματογνωμοσύνη έδειξε πως το κόστος της ζημιάς άγγιζε τα 80.000 ευρώ όσο δηλαδή ήταν ασφαλισμένο.

Αυτήν τη στιγμή το αυτοκίνητο βρίσκεται σε συγκεκριμένο χώρο , ήδη έχει ενημερωθεί η ελληνική αστυνομία και αναμένεται να προχωρήσει στη δική της έρευνα.