Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη στο Λος Άντζελες για το Audi e-tron GT

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη στο Λος Άντζελες για το Audi e-tron GT

ΝΕΑ

Αποκάλυψη στο Λος Άντζελες για το Audi e-tron GT

ΝΕΑ

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων για το Audi e-tron GT πλησιάζει και η γερμανική εταιρεία μοιράστηκε επιτέλους κάποιες πληροφορίες για το σπορ ηλεκτρικό σεντάν που ετοιμάζει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό που ξέραμε ήδη, διά στόματος του επικεφαλής εξέλιξης κινητήρων της Audi, Urlich Widmann, ήταν πως το νέο αυτό μοντέλο θα μοιράζεται τεχνολογία με την Taycan της «συγγενικής» Porsche.

Ξέρουμε επίσης πως και α δύο μοντέλα θα χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα του ομίλου VW για τα μεγάλα, πολυτελή ηλεκτρικά μοντέλα και η οποία είναι η πρώτη μιας σειράς αντίστοιχων που θα ακολουθήσουν με πρώτη την PPE (Premium Platform Electric) to 2021 και την SPE (Sports Platform Electric) το 2025.

Advertisement
Advertisement

Επίσημα πλέον οι Γερανοί κάνουν λόγω για αμιγώς ηλεκτρικό supercar στ πρωτότυπη μορφή, που θα φέρει ηλεκτρική καινοτομία στην γκάμα της Audi Sport. Θα είναι ένα άκρως δυναμικό 4θυρο κουπέ και η πρεμιέρα του θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες (30 Νοεμβρίου – 9 Δεκεμβρίου).

Το e-tron GT είναι ένα από τα δέκα ηλεκτρικά μοντέλα της Audi που αναμένονται ως το 2025 και η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2020 στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Neckarsulm.