Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκαλυπτικό teaser video του νέου Seat Leon

Ελλάδα 22:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκαλυπτικό teaser video του νέου Seat Leon

ΝΕΑ

Αποκαλυπτικό teaser video του νέου Seat Leon

ΝΕΑ

Η Seat προετοιμάζει την έλευση του νέου Leon δημοσιεύοντας ένα σύντομο teaser video με ορισμένες λεπτομέρειες του νέου της μεσαίου χάτσμπακ στο οποίο ανακοινώνεται πως η επίσημη αποκάλυψη θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Μετά το VW Golf ακολουθεί η πρεμιέρα του νέου Seat Leon που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα και θα μοιράζεται αντίστοιχη τεχνολογία. Η Seat μας δίνει μια πρώτη γεύση από ορισμένες λεπτομέρειες του δημοφιλούς χάτσμπακ μέσα από ένα teaser video λίγων δευτερολέπτων στο οποίο όμως ανακοινώνεται πως το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 28 Ιανουαρίου.

Μεταξύ των στοιχείων που αποκαλύπτονται είναι η φωτεινή επιγραφή των εμπρός φώτων καθώς και η χαρακτηριστικό ενιαίο φως που θα υπάρχει σε όλο το πλάτος στο πίσω μέρος. Ένα σύντομο πλάνο μας δείχνει επιπλέον πως αντίστοιχα με το Golf το εσωτερικό θα έχει ένα έντονα ψηφιακό αποτύπωμα ενώ ευχάριστο αισθητικό στοιχείο είναι ο κρυφός φωτισμός του ταμπλό.

Δείτε εδώ την αποκλειστική κατασκοπευτική φωτογραφία του νέου SEAT Leon

Advertisement
Advertisement

Οι σύντομες εικόνες που περιλαμβάνει το video μας δείχνουν πως η εξωτερική όψη του εμπρός μέρους έχει αρκετά στοιχεία της σχεδιαστικής ταυτότητας που είδαμε για πρώτη φορά στο Tarraco με πιο σφηνοειδές προφίλ, με τονισμένες ακμές και πιο σμιλεμένες λεπτομέρειες. Η συγγένεια με το Golf σε τεχνολογικό επίπεδο σημαίνει πως η γκάμα θα διαθέτει ήπιες υβριδικές εκδόσεις eTSI ενώ λίγο αργότερα θα προστεθούν και plug-in υβριδικές εκδόσεις.