Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη της Mercedes-AMG GT Black Series πριν την πρεμιέρα (video)

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη της Mercedes-AMG GT Black Series πριν την πρεμιέρα (video)

ΝΕΑ

Αποκάλυψη της Mercedes-AMG GT Black Series πριν την πρεμιέρα (video)

ΝΕΑ

Η διαρροή του επίσημου video που είχε δημιουργηθεί για την πρεμιέρα της Mercedes-AMG Black Series επίσπευσε την γνωριμία της κορυφαίας AMG GT με το κοινό πριν την επίσημη πρεμιέρα της.

Advertisement
Advertisement

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν επρόκειτο για λάθος ή για ηθελημένο τρυκ του μάρκετινγκ όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η γνωριμία με τη Mercedes-AMG GT Black Series έγινε μια εβδομάδα νωρίτερα από τις 15 Ιουλίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα της.

Το επίσημο video που είχε ετοιμαστεί για την ειδική έκδοση του supercar της Mercedes-AMG ανέβηκε στο youtube αποκαλύπτοντάς μας κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Πρόκειται για την πλέον σκληροπυρηνική έκδοση δρόμου της Mercedes-AMG GT η οποία έχει σαφείς επιρροές από την αγωνιστική GT3. Αυτό άλλωστε γίνεται άμεσα αντιληπτό από το έντονο αεροδυναμικό πακέτο που συνοδεύει την Black Series που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις αεροτομές του εμπρός προφυλακτήρα, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα σε καπό και φτερά, ο μεγάλος πίσω διαχύτης και φυσικά η τεράστια ρυθμιζόμενη αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογες με το ύφος της εμφάνισης θα είναι και οι αναβαθμίσεις σε ανάρτηση η οποία εκτός από τις πιο σφικτές ρυθμίσεις θα έχει και πιο επιθετική γεωμετρία, ενώ τα φρένα θα έχουν δίσκους μεγαλύτερης διαμέτρου με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω, ενώ το αυτοκίνητο θα πατά σε φαρδύτερες ζάντες που θα είναι εφοδιασμένες με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2.

Κάτω από το καπό ζει μια συνολικά βελτιωμένη έκδοση του 4.0λιτρου V8 twin-turbo κινητήρα καθώς έχουν φορεθεί σφυρήλατα έμβολα, νέοι εκκεντροφόροι, διαφορετικά turbo ενώ έχουν γίνει αλλαγές στην εισαγωγή και την εξαγωγή και έχει αναβαθμιστεί η χαρτογράφηση της κεντρικής μονάδας ελέγχου. Χάρη στα παραπάνω η Black Series θα είναι η πιο δυνατή έκδοση της AMG GT έως σήμερα με την απόδοση να φημολογείται πως θα ξεπερνά τους 700 ίππους και τα 85 χλγμ ροπής. Είναι πολύ πιθανό όπως συμβαίνει με τις εκδόσεις Black Series των μοντέλων της Mercedes η συγκεκριμένη να είναι η τελευταία εκδοχή της AMG GT η οποία αναμένεται να μείνει στην παραγωγή έως το 2022 οπότε αναμένεται ο διάδοχός της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Η Mercedes-Benz κάνει ταινία τα ανδρείκελα των crash test (+vid)

Δοκιμή: Mercedes-AMG A 35 Sedan

.

Advertisement