Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη! Συνεργασία έκπληξη Θεοχαράκη – Πετρόπουλου

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη! Συνεργασία έκπληξη Θεοχαράκη – Πετρόπουλου

ΝΕΑ

Αποκάλυψη! Συνεργασία έκπληξη Θεοχαράκη – Πετρόπουλου

ΝΕΑ

Οι δύο Ελληνικοί όμιλοι ξεκινούν μια συνεργασία στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη…

Advertisement
Advertisement

Εδώ και πολλά χρόνια οι ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες συνεργάζονται μεταξύ τους και όσον αφορά στις εξουσιοδοτημένες κάθετες μονάδες σε όλη την Επικράτεια. Ήδη πάρα πολλοί Έλληνες εισαγωγείς λειτουργούν και ως εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες άλλων μαρκών χωρίς μάλιστα να έχει καταγραφεί κανένα απολύτως θέμα.

Η τελευταία συνεργασία μεταξύ ελληνικών εισαγωγικών ομίλων αφορά την Νικ. Ι. Θεοχαράκης και την Πέτρος Πετρόπουλος οι οποίοι κατέληξαν σε μια πολλά υποσχόμενη συμφωνία.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., αποτελεί το νέο εξουσιοδοτημένο έμπορο και επισκευαστή Isuzu στην Θεσσαλονίκη. Η νέα κάθετη μονάδα βρίσκεται στην περιοχή Καλοχώρι και ειδικότερα στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, όπου οι επαγγελματίες υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν τα πάντα για το καταξιωμένο pickup Isuzu D-Max!

Η νέα μονάδα αποτελεί εξουσιοδοτημένο έμπορο και επισκευαστή Isuzu στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας προς πώληση το κορυφαίο pick-up D-Max ενώ παράλληλα παρέχει όλες τις υπηρεσίες after sales που μπορεί να βρει κανείς σε μια κάθετη μονάδα.

Advertisement

Η Isuzu είναι μια από τις μακροβιότερες Ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες και έχει πλούσια ιστορία στα επαγγελματικά οχήματα. Με την τελευταία γενιά του D-Max, η Isuzu προσφέρει ένα άνετο, ασφαλές και τεχνολογικά προηγμένο pickup με μοντέρνο, ελκυστικό σχεδιασμό και με εξαιρετικές επιδόσεις που θα σας συναρπάσουν τόσο στη δουλειά, όσο και στις διαδρομές αναψυχής!

Το νέο Isuzu D-Max κινείται από  τον 1,9 λίτρων πετρελαιοκινητήρα EURO 6d, που αποδίδει 164PS και 360Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται είτε με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Διατίθεται σε εκδόσεις καμπίνας Regular, Extended και Double, με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, τόσο με κίνηση 4Χ2 όσο και με 4Χ4.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τάκης Θεοχαράκης: «Μας ενδιαφέρει η υγιής ανάπτυξη»
Αύξηση 649% σημείωσαν τα κέρδη του ομίλου Πετρόπουλος
Πετρόπουλος: Νέες εκτελεστικές αρμοδιότητες στον Μιχάλη Οικονοµάκη