Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τις E-Class coupe/cabrio

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για τις E-Class coupe/cabrio

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τις E-Class coupe/cabrio

ΝΕΑ

Η παρουσίαση πριν από λίγες ημέρες της ανανεωμένης E-Class, ανάγκασε τους γραφίστες να επιστρέψουν στους υπολογιστές τους. Έτσι, μετά τα αμαξώματα Sedan και Estate βλέπουμε πώς θα μοιάζουν τόσο η Coupe όσο και η Convertible με την υφασμάτινη οροφή. Οι δύο εκδοχές του μεγάλου οικογενειακού της Mercedes αναμένονται προς τα τέλη του 2013.

Advertisement
Advertisement

Ο Theophilus Chin «δανείστηκε» όλα τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου μοντέλου και πέτυχε μία άκρως ρεαλιστική απεικόνιση των επόμενων E-Class. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα δεν χωρίζονται πλέον σε δύο τμήματα αλλά διαθέτουν κοινό κρύσταλλο. Μαζί με τη νέα γρίλια που φέρει το μεγάλο αστέρι στο κέντρο της, χαρίζουν στην E-Class το sport παρουσιαστικό που έχει ανάγκη.

Θα εξοπλίζονται με την ανανεωμένη γκάμα των αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων της Mercedes. Νέο μέλος στην οικογένεια βενζινοκινητήρων BlueDIRECT είναι ο 2λιτρος των 184 PS και των 211 PS σε δύο εκδόσεις, ο οποίος στην E-Class Sedan καταναλώνει  μόλις 5,8 lt/100 km σε μεικτό κύκλο και εκπέμπει 135 g/km. Και βέβαια θα είναι διαθέσιμη και η υβριδική Ε300 BlueTEC HYBRID, με τον 4κύλινδρο diesel των 2.143 cc και συνδυαστική ισχύ 231 PS. Τόσο στην περίπτωση της Coupe όσο και σε αυτήν της Convertible αναμένεται να εμφανίζει μέση κατανάλωση κάτω από 5 lt/100 km και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κοντά στα 130 g/km.[nggallery id=1307]

cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
cheap mulberry bags
ray ban outlet
mbt outlet
karen millen dresses
Hollister Deutschland
jordan retro 6
mulberry handbags
Mulberry Outlet
Cheap Ray Ban Sunglasses
hollister online shop deutschland
ray ban outlet
occhiali da vista ray ban
cheap mulberry bags
scarpe mbt
jordan retro 6
louboutin femme
karen millen dresses
michael kors bags