Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το SsangYong XAV-L concpet

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το SsangYong XAV-L concpet

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το SsangYong XAV-L concpet

ΝΕΑ

Η SsangYong παρουσιάζει στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου της Γενεύης το concept car XAV-L, που θα αποτελέσει τη βάση για το μελλοντικό μεσαίο SUV της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το XAV-L είναι μια αναβαθμισμένη υλοποίηση του πρωτότυπου μοντέλου XAV-Adventure που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015, και συνδυάζει την ευκολία και τη χρηστικότητα με τις προσιτές, στο χρήστη, τεχνολογίες. Με 7 ξεχωριστές θέσεις για επιβάτες και ευρύχωρο εσωτερικό, το XAV-L έρχεται να παίξει ένα διαφορετικό ρόλο στη κατηγορία των μεσαίων SUV, συνδυάζοντας τις εκτός δρόμου ικανότητες με την προσαρμοστικότητα και τη χρηστικότητα ενός MPV.

Στο εσωτερικό, μια μακριά κεντρική γραμμή διατρέχει το ταμπλό φτάνοντας μέχρι τις πόρτες, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μια αίσθηση ευρυχωρίας και μοντέρνου σχεδιασμού. Ο συνδυασμός ατμοσφαιρικού φωτισμού και διαβαθμισμένου σχεδιασμού σε ταμπλό και πόρτες δημιουργεί μια εκφραστική ατμόσφαιρα και ολοκληρώνει την αισθητική του μοντέλου, έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται από τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα στο εξωτερικό του.

Advertisement
Advertisement

Το XAV-L προσφέρει επιλογή ανάμεσα σε 2 κινητήρες, 1.5 λίτρου βενζίνης και 1,6 λίτρου diesel, και οι δύο προδιαγραφών Euro 6, με την επιλογή συνδυασμού με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και κίνηση στους δύο τροχούς. Το εν λόγω πρωτότυπο είναι εφοδιασμένο με ένα πακέτο σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα συστήματα που εφοδιάζουν και τώρα τα Tivoli & XLV, όπως είναι τo Σύστημα Αυτόνομου Φρεναρίσματος (AEBS), η  Αυτόματη Απ-Ενεργοποίηση Προβολέων Υψηλής Δέσμης (HBA) και το Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα (LKAS).  Eπίσης, είναι εξοπλισμένο με έναν εξωτερικό αερόσακο που προσφέρει αυξημένη προστασία στους πεζούς & έναν που είναι κεντρικά τοποθετημένος, ανάμεσα στον οδηγό και το συνοδηγό.