Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποφυγή τροχαίων μέσω εκπαίδευσης!

Ελλάδα 7:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποφυγή τροχαίων μέσω εκπαίδευσης!

ΝΕΑ

Αποφυγή τροχαίων μέσω εκπαίδευσης!

ΝΕΑ

Θετική εντύπωση προκαλεί η σύνδεση της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων με την εκπαίδευση. Αναμφίβολα ο καλύτερος τρόπος για να μειώσεις τα τροχαία ατυχήματα/δυστυχήματα και τις συνέπειές τους είναι η άρτια εκπαίδευση των οδηγών αφότου αποκτήσουν δίπλωμα.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Σημειώστε πως σε παγκόσμιο επίπεδο χάνουν τη ζωή τους καθημερινά από τροχαία 3500 άνθρωποι οι πέντε εξ’ αυτών στη χώρα μας. Κατανοώντας πλήρως την ανάγκη ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, η AXA Ασφαλιστική επενδύσει στην εκπαίδευση, μια πρωτοβουλία πρωτόγνωρη για τη χώρα μας που γίνεται σε συνεργασία με το Driving Academy.

Πρόκειται για ένα ολοήμερο πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται ως επιβράβευση σε 80 πιστούς πελάτες της από όλη την Ελλάδα, σε 20 συνεργάτες αυτών των πελατών, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει για την παραγωγική τους δραστηριότητα και σε 20 μέλη του προσωπικού. Περισσότερες πληροφορίες στο www.drivingacademy.gr.

Advertisement
Advertisement

Στη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων εκπαιδευτών του Driving Academy, ενισχύουν την οδηγική τους αντίληψη και τον τρόπο διαχείρισης του αυτοκινήτου τους σε κανονικές ή δύσκολες συνθήκες, όπως έντονη υπερστροφή και υποστροφή, στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και κλειστές επαναλαμβανόμενες στροφές. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την κατανάλωση καυσίμων και την εκπομπή ρύπων στο περιβάλλον.

IOAS-drivingacademy-AXA-b640

Η κ. Λένα Πλαΐτη, Διευθύντρια Επικοινωνίας της AXA, σημείωσε: «Ένας από τους κύριους άξονες της δραστηριότητάς μας είναι η οδική ασφάλεια. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε μία μακρόχρονη συμμαχία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”, με το οποίο έχουμε εκπαιδεύσει 20.000 μαθητές σε 4 χρόνια και συνεχίζουμε. Σήμερα, εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με το Driving Academy για την εκπαίδευση πελατών, συνεργατών και ανθρώπων του προσωπικού μας, με στόχο την σωστή, υπεύθυνη και οικονομική οδήγηση».