Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από 10.400€ το Fiat Panda Van

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από 10.400€ το Fiat Panda Van

ΝΕΑ

Από 10.400€ το Fiat Panda Van

ΝΕΑ

Η γκάμα της Fiat Professional διευρύνεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του νέου Fiat Panda Van, που προσφέρει στους επαγγελματίες μια ακόμα εναλλακτική λύση προσιτού κόστους για την κάλυψη των αναγκών τους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (@PanosSeitanidis)

Το ιταλικό μοντέλο τοποθετείται στη μικρή κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων, η οποία καλύπτει το 12% περίπου των συνολικών ταξινομήσεων. Το νέο μικρό επαγγελματικό της Fiat Professional παρά τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, διαθέτη αυξημένη ευελιξία και πρακτικότητα.

Τα στοιχεία που το διακρίνουν εξωτερικά είναι το στρογγυλεμένο καπό, οι προβολείς εξοπλισμένοι με φώτα ημέρας, οι μεγάλες επιφάνειες παράθυρων που προσφέρουν άριστη ορατότητα, το αεροδυναμικό σχήμα και χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής (0,32). Στο εσωτερικό του Panda Van, το ταμπλό είναι σχεδιασμένο ως ένα πρακτικό, πολυχρηστικό «κέλυφος» που περικλείει ένα μεγάλο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, ενώ μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι υπάρχουν επίσης στην κεντρική κονσόλα και στα πλαϊνά των θυρών.

Advertisement
Advertisement

FiatPandaVan-c640

Το 5θυρο αμάξωμα προσφέρει 3 πόρτες με πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης (μια πίσω και δυο πλαϊνές). Ο χώρος φόρτωσης προσφέρει επίπεδο δάπεδο, στο οποίο είναι προσαρτημένοι οι γάντζοι στήριξης του φορτίου, ενώ παράλληλα υπάρχει διαχωριστικό πλέγμα μεταξύ της καμπίνας επιβατών και του χώρου φόρτωσης.

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τον κινητήρα πετρέλαιου 1,3 MTJ 75 PS, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με σύστημα Start/Stop. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στους 2 ή στους 4 τροχούς, ανάλογα με την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού της κάθε έκδοσης είναι το εξής:

Advertisement

FiatPandaVan-d640

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 4Χ2 POP 4Χ4 CLIMBING
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
Κλιματισμός
ESP
Σύστημα Start / Stop
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι / θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες  √
Radio / CD με MP3
Σκούρα τζαμιά στα πίσω παράθυρα
Πρίζα 12V στην κεντρική κονσόλα
Εφεδρικός τροχός κανονικών διαστάσεων
Κιτ επισκευής ελαστικού
Κλείδωμα διαφορικού
Αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας

FiatPandaVan-a640

Advertisement

Οι τιμές απόκτησης του Fiat Panda Van, είναι από 10.400€ (Η τιμή συμπεριλαμβάνει προωθητική ενέργεια και όφελος απόσυρσης. Δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).