Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτος Trump: Προωθεί μποϊκοτάζ σε εταιρεία ελαστικών – Δείτε το λόγο

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτος Trump: Προωθεί μποϊκοτάζ σε εταιρεία ελαστικών – Δείτε το λόγο

ΝΕΑ

Απίστευτος Trump: Προωθεί μποϊκοτάζ σε εταιρεία ελαστικών – Δείτε το λόγο

ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος Τραμπ καλεί του Αμερικάνους σε μποϊκοτάζ των ελαστικών και όχι μόνο της Goodyear, μετά την απαγόρευση της εταιρείας των ελαστικών στους εργαζόμενους να φορούν το καπέλο MAGA (Make America Great Again).

Advertisement
Advertisement

Η «διαρροή» μιας εικόνας που δείχνει διαφάνεια από εκπαίδευση προσωπικού της Goodyear, είχε απρόβλεπτες συνέπειες όπως φαίνεται, μια και ο Πρόεδρος Trump ασχολήθηκε με το θέμα προτρέποντας τους ακολούθους του στο Tweeter (85 εκατομμύρια) να μποϋκοτάρουν την εταιρεία ελαστικών και τα προϊόντα της.

Το μήνυμα του Αμερικανού Προέδρου ανέφερε χαρακτηριστικά «Μην αγοράζετε ελαστικά Goodyear – ανακοίνωσαν την απαγόρευση των καπέλων MAGA [Make America Great Again]. Αποκτήστε καλύτερα ελαστικά για πολύ λιγότερα χρήματα!». Η διαφάνεια που κυκλοφόρησε από εκπαίδευση της Goodyear, ανέφερε κάποια αποδεκτά μηνύματα καθώς και κάποια μη αποδεκτά, για τους εργαζόμενους που φορούν ρούχα ή καπέλα με σλόγκαν ή εικόνες. Η εν λόγω διαφάνεια απαριθμούσε το “Black Lives Matter” και το “Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender Pride” ως αποδεκτά, αλλά χαρακτηρίζονται ως απαράδεκτα τα “Blue Lives Matter“, “All Lives Matter“, “MAGA“.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα προκάλεσε μια καταιγίδα αντιπαράθεσης και η Goodyear δημοσίευσε γρήγορα μια δήλωση αναγνωρίζοντας ότι η εικόνα «πυροδότησε έντονη αντίδραση». Ωστόσο, η θέση της Goodyear ήταν πως η διαφάνεια «δεν δημιουργήθηκε ή διανεμήθηκε από την εταιρία Goodyear, ούτε ήταν μέρος μιας εταιρικής εκπαίδευσης». Η εταιρεία συνέχισε λέγοντας ότι έχουν «μηδενική ανοχή για οποιαδήποτε μορφή παρενόχλησης ή διάκρισης» και, στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ζητούν από τους συνεργάτες τους να «απέχουν από εκφράσεις στο χώρο εργασίας για την υποστήριξη της πολιτικής εκστρατείας για οποιοδήποτε υποψήφιο ή πολιτικό κόμμα, επίσης ως παρόμοιες μορφές υπεράσπισης που δεν εμπίπτουν στο πεδίο των ζητημάτων φυλετικών διαχωρισμών και δικαιοσύνης». Η Goodyear πρόσθεσε επίσης ότι «υποστηρίζουν ολόψυχα» τόσο την «ισότητα όσο και την επιβολή του νόμου».

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ο Ερντογάν κάνει επίθεση και στους Γερμανούς μέσω του…αυτοκινήτου

Το 2022 στους δρόμους το αυτοκίνητο του Ερντογάν

Advertisement

Τουρκία: Άνοδος στις πωλήσεις αυτοκινήτων παρά κορωνοϊό και λίρα