Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Τρακαρισμένο Tesla πουλήθηκε για καινούργιο

Ελλάδα 22:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Τρακαρισμένο Tesla πουλήθηκε για καινούργιο

ΝΕΑ

Απίστευτο: Τρακαρισμένο Tesla πουλήθηκε για καινούργιο

ΝΕΑ

Ένας πελάτης ανακάλυψε ότι το Tesla Model 3 που αγόρασε ως σχεδόν καινούργιο μοντέλο το 2021 ήταν τελικά ένα τρακαρισμένο όχημα που απλά επισκευάστηκε.

Advertisement
Advertisement

Ενδιαφέρον έχει το πώς το έμαθε τελικά και αυτή είναι η ιστορία του.

Ένας λάτρης της μάρκας είχε αγοράσει ένα Tesla Model 3 SR+ το 2021 και πρόσφατα αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα πιο ευρύχωρο όχημα. Επειδή ήθελα να μείνει στην οικογένεια της Tesla έδειξε το ενδιαφέρον του για το Model Y.

Όπως ήταν φυσικό ο ιδιοκτήτης έψαχνε να πουλήσει το τρέχον Tesla του, αλλά πάνω στην αναζήτησή του ένας εκπρόσωπος επικοινώνησε μαζί του, λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει προσφορά για το Model 3 του καθώς ενεπλάκη σε μια σύγκρουση με αποτέλεσμα να ανοίξουν όλοι οι αερόσακοι. Η αρχική του σκέψη ήταν ότι όλα αυτά έγιναν για να μειώσουν την τιμή μεταπώλησης του αυτοκινήτου, ωστόσο όταν του ήρθε γραπτή αναφορά δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον πελάτη, κατά την παράδοση του αυτοκινήτου η Tesla του πρόσφερε το Model 3 με λιγότερα από 500 μίλια στον χιλιομετρητή και ουσιαστικά θεωρείται καινούργιο. Μάλιστα, του πρόσφεραν και έκπτωση 1.700 δολάρια που ευχαρίστως δέχτηκε.

Παραδόξως, ο ιδιοκτήτης λέει ότι αγαπάει το αυτοκίνητό του και είναι λογικό μιας και δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά, έχει επικοινωνήσει με τα κεντρικά της Tesla, περιμένοντας μια λύση.

Εδώ να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω, καθώς και άλλες αναφορές, έχουν γραφτεί σε δημοφιλές φόρουμ και δεν υπάρχουν ακόμα κάποια επίσημα στοιχεία. Μέχρι να εμφανιστούν επίσημες φωτογραφίες και αποδείξεις, θα πρέπει να δούμε αυτές τις “καταγγελίες” ως απλές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Tesla πληρώνει ακριβά τις αναβαθμίσεις
Μεγάλη μάχη για να σβήσουν ένα Tesla
Πετάει το Tesla Model Y