Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο περιστατικό! Ο κλέψας του κλέψαντος! (+video)

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο περιστατικό! Ο κλέψας του κλέψαντος! (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο περιστατικό! Ο κλέψας του κλέψαντος! (+video)

ΝΕΑ

Η επιθυμία ενός άνδρα να κάνει μια ονειρική επίσκεψη στη Βαλτιμόρη, κατέληξε σε ένα εφιαλτικό σενάριο.

Advertisement
Advertisement

Η αστυνομία βρήκε το υπερσύγχρονο Audi RS7 εντελώς κατεστραμμένο, με διαρροή γκαζιού στο πορτμπαγκάζ, αφού μια δεύτερη ομάδα διαρρηκτών, το έκλεψε από τον παρκαδόρο!

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δύο μήνες στο υπέροχο ξενοδοχείο Pendry στο Fells Point, μια γειτονιά στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ. Ο ιδιοκτήτης Μπράιαν Έλερ, άφησε τα κλειδιά του στον παρκαδόρο, Τζόρνταν Ρίτσαρντσον και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο για να ρυθμίσει τη διαμονή του. Το επόμενο πρωί, ο διευθυντής του ξενοδοχείου έφτασε στην πόρτα του, για να μεταδώσει τα άσχημα νέα.

Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο θρυμματισμένο. «Κατέστρεψαν ολόκληρο το σώμα. Οι πόρτες δεν ανοίγουν καν. Υπάρχει ένα γεμάτο δοχείο με αέριο χυμένο στο αυτοκίνητο», είπε ο Έλερ στο Fox Baltimore.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα, για την… τραγική κατάληξη του αυτοκινήτου. Από την έρευνα της αστυνομίας, προέκυψε ότι ο αρχικός κλέφτης ήταν ο παρκαδόρος, που θέλησε να κάνει το… κομμάτι του, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά για ακόμα χειρότερη τύχη του, έπεσε πάνω σε άλλη ομάδα διαρρηκτών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί οι κλέφτες προτιμούν τα leasing αυτοκίνητα;
Τα πιο επικίνδυνα αυτοκίνητα για κλοπή στην Ελλάδα
Πανικός από την απίστευτη νέα μέθοδο κλοπής αυτοκινήτων (+video)