Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Κυκλοφορεί χωρίς τροχό στην Εθνική

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: Κυκλοφορεί χωρίς τροχό στην Εθνική

ΝΕΑ

Απίστευτο: Κυκλοφορεί χωρίς τροχό στην Εθνική

ΝΕΑ

Στους ελληνικούς δρόμους βλέπουμε κατά καιρούς πολλά «απίστευτα κι όμως αληθινά» αλλά εδώ έχουμε μια πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι σίγουρο τι προκάλεσε την απώλεια του ελαστικού και μέρους της ζάντας από το Nissan Micra που εθεάθη στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Πειραιά.

Πάντως είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς όλα τα περίεργα που μπορεί να δούμε κατά καιρούς σε video από το εξωτερικό (και κυρίως από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία), «αναπαράγονται» στη μικρή μας πατρίδα. Σαν να πρόκειται για challenge που λένε και οι έφηβοι, βάσει του οποίου κερδίζει όποιος τολμήσει να κάνει τη μεγαλύτερη μπαρούφα!

Μία οδηγός λοιπόν έκανε… γαλήνια βόλτα με ένα Nissan Micra με τρεις τροχούς, στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας (με κατεύθυνση προς Πειραιά, λίγο πριν τον κόμβο για Κόρινθο).

Advertisement
Advertisement

Η οδηγός του αυτοκινήτου, θεώρησε πως «είναι εντάξει» να κατέβει τον «Κηφισό» με το τρίτροχο Micra, αφού έχει τα alarm σε λειτουργεία- και ας αναγκάζει τα πιο βαριά οχήματα του δρόμου να περνούν από δεξιά ή αριστερά. Αυτό το «έλα μωρέ» που «ακούγεται» χωρίς να το πει κανείς, είναι τόσο μα τόσο εκκωφαντικό σε αυτό εδώ το σύντομο video που αποτελεί (άλλη μια) απόδειξη πως η χώρα μας είναι μόνο γεωγραφικά στην Ευρώπη και απέχουμε παρασάγγας από το να γίνουμε «Ευρωπαίοι» σε νοοτροπία και συμπεριφορά.

Άλλωστε, σε συνέχεια του «έλα μωρέ» ταιριάζει πάρα πολύ εύκολα το «τι μπορεί να πάει στραβά;» Για να λέμε όμως και τα αυτονόητα, αφού πολλές φορές χρειάζεται, σε μια τέτοια περίπτωση ατυχήματος, απλά ακινητοποιούμε με ασφάλεια το όχημα και περιμένουμε την οδική να μας μεταφέρει σε συνεργείο- ακόμα και αν αυτό είναι σχετικά κοντά.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεκόρ γύρου στο Ring από τη νέα BMW M3 Touring (+video)
Αυτά είναι τα 10 πιο ακριβά crash-test (+video)
Το Volvo Cars Tech Fund επενδύει στο carwow

Advertisement