ΝΕΑ

Απίστευτο και όμως… ελληνικό

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο και όμως… ελληνικό

ΝΕΑ

Απίστευτο και όμως… ελληνικό

ΝΕΑ

Όσο δεν υπάρχει αστυνόμευση και τιμωρά τόσο τέτοια φαινόμενα θα υπάρχουν στους ελληνικούς δρόμους…

Advertisement
Advertisement

Ο καύσωνας δε λέει να μας αποχαιρετήσει αυτό το καλοκαίρι, μαζί, τα τρελά, παλαβά αλλά και επικίνδυνα που συναντούμε στους ελληνικούς δρόμους. Όσο και αν ακούγεται κλισέ η έλλειψη αστυνόμευσης παίζει σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά των οδηγών που κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους, είτε κινούνται με οχήματα είτε με τα πόδια..

Όπως μπορείτε να δείτε και από την εικόνα που δημοσιεύει το Newsauto, ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος προφανώς και το μπέρδεψε με όχημα που διαθέτει… καρότσα. Το coupe όχημα το οποίο ο φακός απαθανάτισε να κινείται στη λεωφόρο Αλίμου, έφερε ειδική κατασκευή στην οροφή, ήταν φορτωμένο με ογκώδη και επικίνδυνα αντικείμενα (βλέπε σίδερα) και ήταν ευάλωτο στο να δημιουργήσει ατύχημα ακόμα και δυστύχημα.

Όπως μπορεί ο καθένας να παρατηρήσει, τα αντικείμενα ξεφεύγουν κατά πολύ από τις διαστάσεις του αυτοκινήτου το οποίο είναι ακατάλληλο για τέτοιου είδους μεταφορές.

Advertisement
Advertisement

Συνηθισμένη εικόνα…

Η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι πρωτόγνωρη για όλους εμάς. Το αντίθετο, καθώς θα τολμούσαμε να πούμε πως είναι και συνηθισμένη στους ελληνικούς δρόμους. Αν και επικίνδυνη, κανείς δεν ασχολείται (εννοώνταςτ ους άμεσα εμπλεκόμενους) με αποτέλεσμα να θεωρείται… φυσιολογική.

Το σίγουρο είναι πως θα δούμε να ευαισθητοποιούνται οι αρμόδιοι φορείς μόνο αν υπάρξει κάποιο συμβάν με άσχημη κατάληξη

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τελικά θα ισχύσει η βόμβα Μητσοτάκη;
Τρόμος: Δείτε την πιο επικίνδυνη γέφυρα στον κόσμο (+video)
Το ατύχημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ! (+video)

 

Advertisement