Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο Honda CR-V Hybrid με 800 ίππους (+video)

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο Honda CR-V Hybrid με 800 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο Honda CR-V Hybrid με 800 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Η Honda ετοιμάζει αγωνιστικό CR-V το οποίο θα κάνει κάθε οικογενειάρχη να δακρύσει.

Advertisement
Advertisement

Το Honda CR-V είναι ένα ποιοτικό και απόλυτα ικανό SUV το οποίο ξεχωρίζει για την άνεση, την ασφάλεια και τον premium χαρακτήρα του. Οι άνθρωποι της Honda λοιπόν σκέφτηκαν γιατί να μη δώσουν και λίγο σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο τους προκειμένου να… ανάψουν τα αίματα των πατεράδων που συνήθως το επιλέγουν;

Αυτός ήταν ο λόγος που η Honda Αμερικής δημιούργησε το εκρηκτική CR-V Hybrid Racer, ένα αγωνιστικό πρωτότυπο το οποίο θα κάνει ακόμα και σε έμπειρους οδηγούς αγώνες να σηκωθούν από τις καρέκλες τους. Το αγωνιστικό Honda αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως στις 28 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι Ιάπωνες μας έδωσαν μια γεύση από το τι να περιμένουμε.

Advertisement
Advertisement

Τα πρώτα πράγματα που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι ότι αυτό το CR-V δεν θυμίζει σε τίποτα το γνωστό SUV που έχουμε συνηθίσει. Έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου, η πίσω αεροδυναμική πτέρυγα θυμίζει όχημα Pikes Peak, ενώ το τιμόνι είναι εμπνευσμένο από την Formula 1.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι η ισχύς του μοντέλου που κυμαίνεται στα επίπεδα των 800 ίππων! Το πιθανότερο είναι το μηχανικό σύνολο να είναι δανεισμένο από το NSX χρησιμοποιώντας τον V6 κινητήρα ο οποίος συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία. Υπομονή μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου για να μάθουμε περισσότερα.

Advertisement

Βίντεο teaser του Honda CR-V Racer Project.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Honda με καύσιμο υδρογόνο
Το νέο Honda Civic είναι πιο ελκυστικό από ποτέ (+video)
Honda: Τα πλάνα για την ανάπτυξη στον τομέα υδρογόνου