Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απεργία στη Fiat λόγω Cristiano Ronaldo

Ελλάδα 17:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απεργία στη Fiat λόγω Cristiano Ronaldo

ΝΕΑ

Απεργία στη Fiat λόγω Cristiano Ronaldo

ΝΕΑ

Αντιδράσεις μεταξύ των εργαζομένων της Fiat προκάλεσε η πανάκριβη μεταγραφή του Cristiano Ronaldo στη Juventus, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε απεργία στο εργοστάσιο του Melfi στην Ιταλία. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σωματείου των εργαζομένων της Fiat, Lavoro Privato, είναι απαράδεκτο τη στιγμή που οι εργαζόμενοι της εταιρείες συνεχίζουν τις μεγάλες οικονομικές τους θυσίες, η εταιρεία να δαπανά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε, ότι η μεταγραφή του Cristiano Ronaldo στη Juventus θα κοστίσει στην οικογένεια Ανιέλι που κατέχει την ιταλική ομάδα αλλά και τη Fiat, πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ –χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις στην εταιρεία και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, σύμφωνα πάντα με το σωματείο.

Εξ ου και το σωματείο κάλεσε σε απεργία όλους τους εργαζομένους στο εργοστάσιο του Melfi της Fiat, από την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 10 το πρωί, μέχρι και την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 6 το πρωί.

Advertisement
Advertisement

Πάντως, παρά την απεργία των εργαζομένων η μεταγραφή του Cristiano Ronaldo θα προχωρήσει κανονικά και πλέον όλοι στην Ιταλία περιμένουν την επίσημη πρώτη του Πορτογάλου super star με την ομάδα του Τορίνο.

Fiat Melfi