Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απεργία: Χωρίς αεροπλάνα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Ελλάδα 0:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απεργία: Χωρίς αεροπλάνα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

ΝΕΑ

Απεργία: Χωρίς αεροπλάνα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

ΝΕΑ

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. Τι γίνεται με τους επιβάτες που έχουν «κλείσει» εισιτήρια;

Advertisement
Advertisement

Στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, έχουν ανακοινώσει πως θα συμμετάσχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, γεγονός που θα οδηγήσει σε ακυρώσεις πτήσεων.

Εφόσον η κινητοποίηση των ελεγκτών πραγματοποιηθεί και δεν προσφύγει κατά της απεργίας η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), την ημέρα εκείνη καμία πτήση από και προς ελληνικό αεροδρόμιο δε θα εκτελείται. Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, μπορούν να προβούν σε αλλαγές χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

Η ανακοίνωση της AEGEAN και της Olympic Air

Advertisement
Advertisement

«Σχετικά με το πρόγραμμα πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, λόγω πιθανής πραγματοποίησης απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) για τη συμμετοχή τους στην 24ωρη γενική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και έως ότου η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, αρμόδια για την έκδοση σχετικής ΝΟΤΑΜ ενημερώσει για την ακύρωση των πτήσεων, όλοι οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, μπορούν να προβούν σε αλλαγές χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

Advertisement

 Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Για την AEGEAN:

Advertisement

801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την Olympic Air:

801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)»

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απεργία εργαζομένων σε Stellantis, Ford και General Motors
Μόνο ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους από το 2030!
Το Μετρό πάει Γλυφάδα με φόρα!