Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πληρώνεις ασφάλιση για τα χιλιόμετρα που κάνεις

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πληρώνεις ασφάλιση για τα χιλιόμετρα που κάνεις

ΝΕΑ

Πληρώνεις ασφάλιση για τα χιλιόμετρα που κάνεις

ΝΕΑ

Τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Έτσι, κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για μικρές διαδρομές ή έχει δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί ένα από τα δύο λιγότερο, έχει την ευκαιρία να το ασφαλίσει με χαμηλότερη τιμή, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνει.

Advertisement
Advertisement

Με το “Buy The Mile” η Αnytime παρουσιάζει έναν δικαιότερο τρόπο κοστολόγησης των ασφαλίστρων για όσους δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα ή έχουν πάνω από ένα οχήματα στην οικογένεια. Πώς όμως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο;

Ο πελάτης δηλώνει εξαρχής τα χιλιόμετρα που κάνει και τις παροχές που επιθυμεί και η εταιρεία του προτείνει το καταλληλότερο πακέτο με κόστος έως και 30% κάτω από τα συμβατικά συμβόλαια. Η πρώτη βαθμίδα αφορά αυτούς που κάνουν έως 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε να επεκτείνετε τη συγκεκριμένη κλίματα με 20 ευρώ ανά 2.000 επιπλέον χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

3 προγράμματα ασφάλισης για κάθε ανάγκη
Το Buy The Mile περιλαμβάνει 3 προγράμματα ασφάλισης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Έτσι, εκτός των βασικών καλύψεων μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον παροχές όπως φροντίδα ατυχήματος, πυρκαγιά, κλοπή, νομική προστασία, οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και άλλα.

Τι θα χρειαστείτε για το συγκεκριμένο τύπο ασφάλισης

Για να κάνετε χρήση των συγκεκριμένων παροχών θα πρέπει το αυτοκίνητό σας να είναι μοντέλου του 2000 και μετά. Και αυτό γιατί θα συνδέσετε στην υποδοχή OBD μια ειδική τηλεματική συσκευή που θα σας αποσταλεί δωρεάν από την εταιρεία. Αυτή η συσκευή έχει σύστημα GPS και καταγράφει τα χιλιόμετρα που κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο πιστοποιούνται τα ελάχιστα χιλιόμετρα που κάνετε.
Τα βήματα για την ενεργοποίηση του Buy The Mile

Advertisement

• Αφού καταλήξετε στο πρόγραμμα ασφάλισης που σας ταιριάζει με τον ασφαλιστικό σύμβολο της εταιρείας, μέσα σε διάστημα 10 ημερών η Anytime σας στέλνει εντελώς δωρεάν μια ειδική τηλεματική συσκευή, με την οποία επιβεβαιώνονται τα χιλιόμετρα που έχετε συμφωνήσει να κάνετε.

• Συνδέετε τη συγκεκριμένη συσκευή στη θύρα OBD του αυτοκινήτου. Η υποδοχή αυτή βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό και είναι το μοναδικό σημείο πρόσβασης στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Η σύνδεση αυτή θα πρέπει να γίνει όσο το αυτοκίνητο είναι σβηστό.
• Αφού συνδέσετε τη συσκευή μπορείτε να βάλετε μπροστά το αυτοκίνητό σας. Εκείνη τη στιγμή θα δείτε να ανάβουν 3 λαμπάκια πάνω στη συσκευή (πράσινο, πορτοκαλί και πράσινο). Από εκείνη τη στιγμή και μετά είστε έτοιμοι να απολαύσετε τα οικονομικά οφέλη της υπηρεσίας.

Advertisement

Info
Επειδή η θέση της OBD διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στο www.buythemile.gr.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε για οποιοδήποτε λόγο να συνδέσετε τη συσκευή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Anytime στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000.

Η χρήστη της συσκευής είναι απαραίτητη. Χωρίς αυτή δεν μπορείτε να έχετε διατηρήσετε την υπηρεσία «Buy The Mile».

Advertisement