Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Αντάρτικο» από τον Musk – Επαναλειτουργεί το εργοστάσιο της Tesla!

Ελλάδα 12:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Αντάρτικο» από τον Musk – Επαναλειτουργεί το εργοστάσιο της Tesla!

ΝΕΑ

«Αντάρτικο» από τον Musk – Επαναλειτουργεί το εργοστάσιο της Tesla!

ΝΕΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας αψήφησε τις οδηγίες των Αρχών και επανεκκίνησε την παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Στην επανεκκίνηση της παραγωγής στο εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια προχώρησε ο Elon Musk, αψηφώντας το lockdown και προκαλώντας τις αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή του. Η παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Freemont ξεκίνησε, με την Tesla να αψηφά την απαγόρευση των τοπικών αρχών.

Tη Δευτέρα, ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας είχε προαναγγείλει ότι θα ανοίξει το εργοστάσιο, αψηφώντας τις απαγορεύσεις. Μάλιστα έγραψε πως «εάν συλληφθεί κάποιος, ζητώ να είμαι εγώ».
Είχε προηγηθεί η απειλή του Musk ότι θα μεταφέρει την έδρα της Tesla από την Καλιφόρνια, εάν δεν επιτραπεί το άνοιγμα του εργοστασίου.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο ο Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla κατέθεσε αγωγή, ζητώντας την άρση της εντολής που εμποδίζει την αυτοκινητοβιομηχανία να συνεχίσει την παραγωγή.

Tο εκτελεστικό διάταγμα για την κομητεία Alameda προβλέπει ότι το lockdown θα παραμείνει σε ισχύ έως τις 31 Μαϊου 2020.

Οι υγειονομικές αρχές της Κομητείας Alameda ανέφεραν ότι βρίσκονται σε επαφές με την Tesla. Σημειώνεται ότι ο Elon Musk έχει ταχθεί κατά του lockdown στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας φασιστικούς τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Advertisement

Πάντως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump στηρίζει τον Elon Musk και την Tesla, με αφορμή την αμφιλεγόμενη κίνηση του πασίγνωστου επιχειρηματία να ανοίξει το εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρά τα μέτρα περιορισμού που εφαρμόζονται για τον κορωνοϊό.

«Η Καλιφόρνια πρέπει να αφήσει την Tesla και τον Elon Musk να ανοίξει το εργοστάσιο τώρα. Μπορεί να γίνει Γρήγορα και με Ασφάλεια», αναφέρει σε μήνυμά του στα social media ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Με 40 ποινικές υποθέσεις ο «Νεκτάριος» με τα… ανύπαρκτα ΙΧ!

Τίτλοι τέλους για την σπείρα που έκλεβε Smart

Γιατί το ηλεκτρικό Mini είναι τόσο οικονομικό;

Advertisement