Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 40 ποινικές υποθέσεις ο «Νεκτάριος» με τα… ανύπαρκτα ΙΧ!

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 40 ποινικές υποθέσεις ο «Νεκτάριος» με τα… ανύπαρκτα ΙΧ!

ΝΕΑ

Με 40 ποινικές υποθέσεις ο «Νεκτάριος» με τα… ανύπαρκτα ΙΧ!

ΝΕΑ

Ο επιτήδειος εξακολουθεί ακόμη να εισπράττει χιλιάδες ευρώ για ανύπαρκτα αυτοκίνητα ενώ έχει πραγματοποιήσει και απάτες πολύ μεγάλης ζημίας.

Advertisement
Advertisement

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά σαράντα δικογραφίες έχουν σχηματιστεί εναντίον του επιτήδειου με το όνομα «Νεκτάριος» ο οποίος λαμβάνει παχυλές προκαταβολές για ανύπαρκτα αυτοκίνητα από τον πρώην ΟΔΔΥ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr ο «Νεκτάριος» θα πρέπει να βρεθεί τουλάχιστον 40 φορές στις δικαστικές αίθουσες για να αντιμετωπίσει τις μηνύσεις των ανυποψίαστων θυμάτων του για αυτοκίνητα όσο και για άλλες κομπίνες που έχει στήσει με στόχο την είσπραξη πολλών χιλιάδων ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά λοιπόν στις αρχές Ιουνίου θα βρεθεί στο δικαστήριο για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης ζημίας σε μεγάλη βιομηχανία που έχει να κάνει και με αυτοκίνητα ύψους περίπου 100.000 ευρώ!

Στη συνέχεια ακολουθούν δύο ανυποψίαστοι επιχειρηματίες ενδυμάτων από την περιοχή της Ελευσίνας από τους οποίους ο «Νεκτάριος» απέσπασε πάνω από 35.000 ευρώ για να τους φέρει δύο Mercedes-Benz ML diesel από τον ΟΔΔΥ! Βέβαια τα αυτοκίνητα δεν υπήρχαν και τα χρήματα της προκαταβολής έκαναν φτερά. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr οι ανυποψίαστοι επιχειρηματίες τυχαία συνάντησαν τον «Νεκτάριο» με το αυτοκίνητο κοντά στο Κολωνάκι και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα αλλά εκείνος διέφυγε τραυματίζοντας το παιδί ενός εκ των δύο παθόντων.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις που αναγκαστικά θα βρεθεί ο «Νεκτάριος» στις δικαστικές αίθουσες αφορούν Ποινική Δίωξη, εκβιασμούς, απείθεια, μετάπτωση, πλαστογραφίες, απάτες ιδιαίτερα μεγάλης ζημίας, απάτη κατ’ εξακολούθηση, απάτες κατ’ επάγγελμα, κλοπή, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία, φοροδιαφυγή για έκδοση εικονικών τιμολογίων, κ.ά.

Advertisement

Ο «Νεκτάριος» να υπενθυμίσουμε πως χρησιμοποιεί το σύστημα της «Πυραμίδας» για να ψαρέψει τα ανυποψίαστα θύματά του ενώ μέσω των Social Media και ειδικά του Facebook εμφανίζεται ως εισοδηματίας από ενοίκια ιδιόκτητων ακινήτων και ξενοδοχείων ενώ στην πραγματικότητα τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει 4 κατοικίες για απλήρωτα ενοίκια.

Ο επιτήδειος έχει τόσο μεγάλο θράσος που κατάφερε και είσπραξε από ανθρώπους της νύχτας χρήματα με αποτέλεσμα να βρεθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο ενώ το τελευταίο διάστημα αναγκάστηκε να αλλάξει και εμφάνιση αφήνοντας μούσι ώστε να μην τον αναγνωρίζουν εύκολα.

Advertisement

Επίσης κινείται με ενοικιασμένα αυτοκίνητα τα οποία φαίνεται ότι έχουν ενοικιαστεί από άλλους με αποτέλεσμα να μην μπορούν ούτε οι Αρχές να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Newsauto.gr οι ανυποψίαστοι καταναλωτές: «Ο Νεκτάριος χρησιμοποιεί τη μέθοδο της Πυραμίδας ώστε να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα και μόλις αντιληφθεί την όποια αδυναμία έχει ο συνομιλητής του αμέσως αρπάζει την ευκαιρία να του ρίξει το… δόλωμα. Μάλιστα για να είναι σίγουρος ότι δεν θα προδοθεί προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει το υποψήφιο θύμα να μην πει τίποτα στους κοινούς γνωστούς τους. Επίσης όποιον γνωστό επιχειρηματία ή άλλο δημόσιο πρόσωπο και αν γνωρίσει ο επιτήδειος κάνει χρήση του ονόματός του σε άλλα θύματα ότι είναι συνεργάτες χωρίς βέβαια εκείνοι να γνωρίζουν τίποτα.»

Ο «Νεκτάριος» αφού χτύπησε στα Βόρεια και Νότια προάστια της Αττικής φαίνεται ότι τώρα δρα στην περιοχή του Κολωνακίου αναζητώντας πλούσια θύματα καθώς όπως φαίνεται επιχειρεί να κάνει την λεγόμενη μεγάλη… «μπάζα».

Advertisement

Πάντως είναι αξιοπερίεργο πως ο «Νεκτάριος» είναι ακόμη ελεύθερος και εξαπατά ανυποψίαστους καταναλωτές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr έχει τεράστιες οικονομικές εκκρεμότητες από προηγούμενες ποινές τις οποίες και δεν τακτοποιεί και σύμφωνα με τη νομοθεσία η δοσοποίηση των χρηματικών ποινών πραγματοποιείται έως 2 φορές ενώ στην περίπτωση του επιτήδειου έχει υλοποιηθεί ήδη τέσσερις φορές…

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη! Ακόμη πιο φθηνά τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας

Κορωνοϊός: Πώς μπορείτε να ακυρώσετε το πρόστιμο των 150 ευρώ

Επιβεβαίωση του Newsauto.gr! Έρχεται το Περιβαλλοντικό Τέλος