Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανορθόδοξη απόπειρα κλοπής ενός Golf GTI

Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανορθόδοξη απόπειρα κλοπής ενός Golf GTI

ΝΕΑ

Ανορθόδοξη απόπειρα κλοπής ενός Golf GTI

ΝΕΑ

Αρκετά αισιόδοξη αλλά εν τέλει εντελώς λανθασμένη ήταν η έμπνευση ληστών που αποπειράθηκαν να κλέψουν ένα Golf GTI επάνω από το τρένο που το μετάφερε.

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό συνέβη στη Γερμανία και το ειρωνικό για τους επίδοξους κλέφτες ήταν πως τελικά κατάφεραν να κατεβάσουν το αυτοκίνητο από το εμπορικό τρένο που το μετέφερε αλλά αμέσως μετά το τράκαραν στις προστατευτικές μπαριέρες που υπήρχαν δίπλα στις γραμμές.

Η αστυνομία του Μονάχου ειδοποιήθηκε από τους υπεύθυνους του σταθμού του Milbertshofen σχετικά με την απόπειρα κλοπής και πηγαίνοντας στο σημείο που σημειώθηκε είδαν το κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν με μια αυτοσχέδια ράμπα να κατεβάσουν το αυτοκίνητο από την αμαξοστοιχία που το μετέφερε όμως προφανώς κάτι πήγε πολύ στραβά και το αυτοκίνητο συγκρούστηκε επάνω στη μπαριέρα που υπήρχε ακριβώς δίπλα.

Στην αναφορά της αστυνομίας σημειώνεται πως ακόμα δύο αυτοκίνητα της ίδιας αμαξοστοιχίας είχαν διαρρηχθεί και τους είχαν αφαιρεθεί τα συστήματα πολυμέσων με τις σχετικές οθόνες αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Advertisement
Advertisement