Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Άνοιξαν οι παραγγελίες για το VW California 6.1 Beach

Ελλάδα 3:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άνοιξαν οι παραγγελίες για το VW California 6.1 Beach

Fleet Cars

Άνοιξαν οι παραγγελίες για το VW California 6.1 Beach

Fleet Cars

Από το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά η διάθεση του νέου California 6.1 Beach της Volkswagen, σε δύο παραλλαγές, Camper και Tour.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen Commercial Vehicles επανέφερε το μοντέλο Beach στην σειρά California 6.1, μετά από μια αύξηση της ζήτησης για το campervan φέτος.

Τα βιβλία παραγγελιών είναι πλέον ανοιχτά για το μοντέλο Volkswagen California 6.1 Beach. Το νέο μοντέλο θα περιλαμβάνει δύο παραλλαγές, Camper και Tour, με τιμές που ξεκινούν από 58.000 ευρώ. Το μοντέλο διατίθεται σε δύο παραλλαγές, Camper και Tour, καθιστώντας τη σειρά 6.1 της Καλιφόρνια πιο θελκτική για μεγαλύτερες οικογένειες και σε όσους χρειάζονται ένα πιο ευέλικτο MPV για να φιλοξενήσουν τα χόμπι τους ή περιστασιακές στάσεις για ξεκούραση κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης διαδρομής. Το Tour διαθέτει πέντε καθίσματα στάνταρ, με την επιλογή να μπορεί να αυξήσει τη μεταφορική ικανότητά του σε επτά θέσεις. Το Camper προσφέρει τέσσερα καθίσματα στάνταρ με την επιλογή να μπορούν να αυξηθούν στα πέντε, καθώς και μια πτυσσόμενη μίνι κουζίνα με μία εστία αερίου και πτυσσόμενη τέντα.

Advertisement
Advertisement

Με ανοιχτά τα βιβλία παραγγελιών, οι ομάδες Van Center της Volkswagen Commercial Vehicles είναι διαθέσιμες μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου για ερωτήσεις πωλήσεων ή κρατήσεις για ραντεβού και test drive. Οι παραδόσεις για τα μοντέλα Camper και Tour αναμένεται να αρχίσουν από το Μάρτιο του 2021. Αμφότερες οι εκδόσεις, εφοδιάζονται με έναν κινητήρα 2.0 TDI απόδοσης 150 ίππων και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG) 7 σχέσεων και οροφή, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, DAB ραδιόφωνο με App Connect και τραπέζι κατασκήνωσης με δύο πτυσσόμενες καρέκλες.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Επιστρέφει το VW Scirocco; 

Γιατί είπε όχι η VW στο εργοστάσιο της Τουρκίας;

Advertisement

Με στόχο την κορυφή αλλά και την παραλία, το VW California Beach