Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άνοιξαν οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό Mini Moke

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άνοιξαν οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό Mini Moke

ΝΕΑ

Άνοιξαν οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό Mini Moke

ΝΕΑ

Οι παραδόσεις θα αρχίσουν στα μέσα του 2022 αλλά ωστόσο μπορεί να παραγγείλει κανείς το νέο ηλεκτρικό Mini Moke από τώρα.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέχρι την 1η Ιανουαρίου θα μπορούν να παραγγείλουν οι ενδιαφερόμενοι την έκδοση με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Τα βιβλία παραγγελιών για το νέο ηλεκτρικό μοντέλο είναι ήδη ανοιχτά, με τιμές που ξεκινούν από 34.540 ευρώ χωρίς τους φόρους (τελική τιμή στη Βρετανία είναι τα 38.486 ευρώ). Οι πελάτες έχουν προθεσμία έως την 1η Ιανουαρίου 2022 για να δώσουν τις τελικές παραγγελίες για την έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό Moke διατίθεται με το τιμόνι είτε δεξιά, είτε αριστερά- πράγμα που σημαίνει πως απευθύνεται σε όλες τις αγορές. Η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς από έναν κινητήρα 44 ίππων, που εκμεταλλευόμενος το χαμηλό βάρος (800 κιλά) του αυτοκινήτου, προσφέρει επιταχύνσεις ικανοποιητικές. Αυτό σημαίνει πως τα 55 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Δεν είναι καθόλου άσχημα για ένα αυτοκίνητο που έχει τελική τα 100 χλμ./ώρα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν έχει αποκαλυφθεί αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι πως το Moke προσφέρει αυτονομία 143 χιλιομέτρων σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η κατασκευάστρια εταιρεία. Από τις πρώτες πληροφορίες για το αυτοκίνητο, προκύπτει πως και η φόρτιση θα διαρκεί τέσσερις ώρες.

Advertisement

Το ηλεκτρικό Moke θα κατασκευαστεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βρετανία, απασχολώντας περίπου 700 άτομα σε όλες τις δραστηριότητές της. Το Moke έχει μήκος 3.225 χιλιοστά, πλάτος 1.660 χιλ. και ύψος 1.546 χιλιοστά. Οι πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού Moke αναμένεται να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Mini Moke θα παράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο
Οι τιμές του νέου VW Polo στην Ελλάδα
Renault 4: Γαλλίδα ετών 60 (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement