Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανήλικοι κλέφτες με ακριβά γούστα

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανήλικοι κλέφτες με ακριβά γούστα

ΝΕΑ

Ανήλικοι κλέφτες με ακριβά γούστα

ΝΕΑ

Οι αστυνομικές αρχές στη Β. Καρολίνα των ΗΠΑ εξάρθρωσαν συμμορία που κατά την διάρκεια δύο μηνών έκλεψε συνολικά 46 αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, συνολικά δεκαεννέα ήταν τα μέλη της «παρέας», ηλικίας από εννέα έως δεκαέξι ετών, με τη λεία τους να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια. Πιο αναλυτικά, η περίοδος των κλοπών ξεκινά από τις 17 Μαρτίου, όταν εντελώς τυχαία ξεκίνησε και το lockdown λόγω της πανδημίας του Covid-19. Οι στόχοι των ανήλικων κλεφτών ήταν κυρίως αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στις πόλεις Winston-Salem και Kernersville και πιο συγκεκριμένα σε δεκατρείς εκθέσεις Lexus, Audi, Volvo, Honda, Ford, Subaru, Infiniti, Toyota και Chevrolet.

Advertisement
Advertisement

Από τα 46 συνολικά κλεμμένα οχήματα έχουν βρεθεί τα 40, ένα εκ των οποίων βρέθηκε στα χέρια του 19χρονου Stewart Binns, ο οποίος και οδηγήθηκε στη φυλακή. Επίσης, βρέθηκαν και άλλα επτά παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα τέθηκαν υπό κράτηση. Τρία εξ αυτών είχαν κατηγορίες που δεν απαιτούσαν την σύλληψή τους, προφανώς η αστυνομία γνώριζε κάποια από το παρελθόν, ενώ σε ότι αφορά τα άλλα 12 παιδιά που φέρεται να εμπλέκονται, διεξάγεται έρευνα και ενδέχεται να ασκηθούν κατηγορίες εναντίον των γονέων τους, οι οποίοι ενδέχεται να περάσουν κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα στη φυλακή.