Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβαθμισμένο SEAT Leon Cupra R με 310 άλογα

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμισμένο SEAT Leon Cupra R με 310 άλογα

ΝΕΑ

Αναβαθμισμένο SEAT Leon Cupra R με 310 άλογα

ΝΕΑ

Η SEAT θα παρουσιάσει στην έκθεση της Φρανκφούρτης μια αναβαθμισμένη εκδοχή του του Leon Cupra R, η οποία αποτελεί το ισχυρότερο μοντέλου παραγωγής της ισπανικής φίρμας μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Τα 300 άλογα του Leon Cupra R δεν ήταν-τελικά-αρκετά για τη SEAT. Η εταιρεία αποφάσισε να ανεβάσει την ισχύ του μοντέλου στα 310 άλογα, έκανε διάφορες τροποποιήσεις στην εμφάνιση και παρουσιάζει στην Φρανκφούρτη μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής που έρχεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

Ο 2λιτρος TSI συνδυάζεται με κίνηση στον εμπρός άξονα, χειροκίνητο 6 σχέσεων ή αυτόματο DSG, και προσφέρει επιτάχυνση 0-100 σε 5,6 sec και τελική ταχύτητα 250 km/h ηλεκτρονικά περιοριζόμενη.  Σε επίπεδο εμφάνισης οι άνθρωποι της SEAT έχουν δημιουργήσει ένα πιο επιθετικό σύνολο με αεραγωγούς στους προφυλακτήρες, διαφορετικό διαχύτη και αρκετές λεπτομέρειες από carbon. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια εικόνα που να μας αποκαλύπτει το εσωτερικό του hot hatch μικρομεσαίου.

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε πως η εν λόγω έκδοση του Cupra R θα παραχθεί μόνο σε 799 μονάδες (στο συγκεκριμένο ματ γκρι χρώμα), με τιμή γύρω στα 35.000 ευρώ.