Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβαθμίσεις για το Hyundai Kona Electric

Ελλάδα 12:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμίσεις για το Hyundai Kona Electric

ΝΕΑ

Αναβαθμίσεις για το Hyundai Kona Electric

ΝΕΑ

Αν και το διάστημα από την παρουσίασή του είναι αρκετά σύντομο το ηλεκτρικό Hyundai Kona θα δεχθεί στοχευμένες αναβαθμίσεις προς όφελος της χρηστικότητας.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις βασικές αλλαγές αφορά την ενίσχυση του ψηφιακού προφίλ του Kona καθώς το σύστημα πολυμέσων θα προσφέρει την επιλογή τοποθέτησης οθόνης αφής 10.25 ιντσών έναντι αυτής των 8 ιντσών που ήταν διαθέσιμη ως τώρα. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται τόσο η αίσθηση και πολύ περισσότερο η λειτουργικότητα του συστήματος πολυμέσων που υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Android Auto και Apple CarPlay.

Επιπλέον το ανανεωμένο μοντέλο θα συνοδεύεται από σύστημα προθέρμανσης των μπαταριών. Σύμφωνα με την εταιρία αυτή η λειτουργία βοηθά σημαντικά στη μείωση του χρόνου φόρτισης των μπαταριών σε πολύ ψυχρές συνθήκες. Ταυτόχρονα στην λειτουργία Winter το σύστημα θέρμανσης των μπαταριών μειώνει τις απώλειες ισχύος τους που αναπόφευκτα προκύπτουν το χειμώνα.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως το Kona Electric διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων με ροπή που αγγίζει τα 40 χλγμ. Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μπαταρία 64kWh η οποία χαρίζει αυτονομία άνω των 400 χιλιομέτρων. Με επιτοίχιο φορτιστή 7,2 kW το Kona χρειάζεται λιγότερο από δέκα ώρες για πλήρη φόρτιση ενώ με ταχυφορτιστή 100 kW μπορεί να γίνει φόρτιση στο 80% της συνολικής χωρητικότητας σε περίπου 54 λεπτά.