Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αναβαθμίσεις για τη Jaguar I-Pace

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμίσεις για τη Jaguar I-Pace

Mobility

Αναβαθμίσεις για τη Jaguar I-Pace

Mobility

Η Jaguar I-Pace – το πρώτο premium ηλεκτρικό SUV στον κόσμο – προσφέρει τώρα ένα νέο γρηγορότερο και διαισθητικό σύστημα ψυχαγωγίας και ταχύτερη φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Με κάποιες αναβαθμίσεις συνεχίζει την εμπορική της πορεία η Jaguar I-Pace, που έχει πλέον καλύτερο λογισμικό και ακόμη περισσότερη τεχνολογία που εστιάζει στον οδηγό.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV επιδόσεων τώρα διαθέτει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και καλύτερη οικιακή φόρτιση. Επιπλέον, το σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro που είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση όσο ένα smartphone, με πλοήγηση που μπορεί να σας δείξει πού βρίσκεται ο πλησιέστερος διαθέσιμος σταθμός φόρτισης, πόσο θα κοστίσει και πόσο καιρό θα χρεωθεί.

Advertisement
Advertisement

Η ταχύτερη οικιακή φόρτιση επιτυγχάνεται με το αναβαθμισμένο wall box που διατίθεται από τη Jaguar, το οποίο είναι 11kW (AC) και μπορεί να προσθέτει 53 χιλιόμετρα αυτονομίας ανά ώρα φόρτισης. Οι επιδόσεις παραμένουν καταιγιστικές, με τα 100 χλμ./ώρα από στάση να είναι υπόθεση μόλις 4,8 δευτερολέπτων και η αυτονομία να φτάνει έως και τα 470 χιλιόμετρα (WLTP).

Η ενσωματωμένη SIM διπλού μόντεμ με 4G, φόρτιση ασύρματης συσκευής, ενσωματωμένο Spotify και Bluetooth για δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα, είναι η προσθήκη που κάνει τη ζωή οδηγού και επιβατών πιο ευχάριστη, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, η νέα κάμερα 3D surround και ο ψηφιακός καθρέφτης Clear Sight προσφέρουν απρόσκοπτη ορατότητα και βελτιώνουν σημαντικά τη μεταφορά πληροφοριών για τον οδηγό.

Advertisement