Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση του Car Net App της VW

Ελλάδα 22:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση του Car Net App της VW

ΝΕΑ

Αναβάθμιση του Car Net App της VW

ΝΕΑ

Με απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα και κάποιες άλλες προεκτάσεις, εμπλουτίστηκε η εφαρμογή της VW για τον έλεγχο του αυτοκινήτου μέσω smartphone.

Advertisement
Advertisement

 

Η εφαρμογή της Volkswagen έχει πλέον κάποιες ενδιαφέρουσες βελτιώσεις, με την προσάρτηση κάποιων επιπλέον λειτουργιών. Μια από αυτές –ίσως και η σημαντικότερη- είναι και η απομακρυσμένη ενεργοποίηση του κινητήρα, που δίνει πλέον τη δυνατότητα στον κάτοχο να ζεσταίνει το αυτοκίνητο και να το προετοιμάζει για το δρόμο. Από τις δυνατότητες της εφαρμογής, ξεχωρίζει επίσης και η δυνατότητα εντοπισμού του αυτοκινήτου (για τους ξεχασιάρηδες που δεν θυμούνται που πάρκαραν), η αποστολή δεδομένων στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου (από αρχεία μουσικής έως και προορισμούς για το GPS) αλλά και λήψη πληροφοριών σχετικών με την κατάσταση του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Έτσι ο κάτοχος μπορεί να ξέρει πριν ξεκινήσει, το πόσο καύσιμο έχει στο ρεζερβουάρ το αυτοκίνητό του, σε τι κατάσταση είναι τα λάδια του κινητήρα ή αν υπάρχει κάποια άλλη δυσλειτουργία καταγεγραμμένη και πρέπει να υπολογίσει το χρόνο του για να περάσει από το σχετικό σημείο για την επιδιόρθωση του προβλήματος. Αργότερα μέσα στη χρονιά, η εφαρμογή θα αναβαθμιστεί για άλλη μια φορά, προκειμένου από τη φορητή συσκευή ο κάτοχος να μπορεί να στείλει ακόμα και φωνητικές εντολές στο αυτοκίνητο.

Advertisement