Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση για το Toyota Auris

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβάθμιση για το Toyota Auris

ΝΕΑ

Αναβάθμιση για το Toyota Auris

ΝΕΑ

Πλήρης ανανέωση για το Auris της Toyota σε λίγους μήνες, ως μοντέλο δηλαδή του 2018, προκειμένου να παραμείνει επίκαιρο απέναντι σε ιαπωνικό και ευρωπαϊκό ανταγωνισμό ο οποίος δίνει τα ρέστα του τελευταία. Για πάμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι δοκιμές εξέλιξης του ανανεωμένου Auris έχουν ήδη ξεκινήσει και παρά το γεγονός ότι όλοι περιμένουν μια εντελώς νέα γενιά, οι Ιάπωνες ισχυρίζονται πως υπάρχει ακόμη ένα ενδιάμεσο στάδιο με ενδιαφέρον προτού φτάσουμε στη νέα γενιά.

Όλα τα μοντέλα Auris Bi-Tone, όπως χαρακτηριστικά θα ονομάζονται, θα διαθέτουν φρεσκαρισμένη εμφάνιση, ενώ ανεξάρτητα από τον κινητήρα και τη μετάδοση, πρόκειται να συμπληρώνονται από το σύστημα ασφάλειας Toyota Safety Sense. Το πακέτο ασφάλειας έχει πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρονται, όπως το σύστημα προ-σύγκρουσης (PCS), η προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (LDA), η αυτόματη υψηλή δέσμη (AHB) και η υποβοήθηση σηματοδότησης δρόμου (RSA).

Advertisement
Advertisement

Και ναι, μπορείτε να πάρετε ακόμη και το Auris Bi-Tone με ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Στην πραγματικότητα, η Toyota κάνει λόγο για το φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο, υπογραμμίζοντας ότι περισσότερα από 360.000 μονάδες πωλήθηκαν από το 2010, το έτος που κυκλοφόρησε το Auris Hybrid στην Ευρώπη.