Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανατίναξε με 30 kg δυναμίτη το Tesla του (+video)

Ελλάδα 4:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανατίναξε με 30 kg δυναμίτη το Tesla του (+video)

ΝΕΑ

Ανατίναξε με 30 kg δυναμίτη το Tesla του (+video)

ΝΕΑ

Ένας αγανακτισμένος πελάτης της Tesla, έδωσε με θεαματικό τρόπο τη χαριστική βολή στο Model S που είχε αγοράσει το 2013, ικανοποιώντας προφανώς κάποιο αρρωστημένο απωθημένο.

Advertisement
Advertisement

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει στο μυαλό ο συγκεκριμένος τύπος αλλά πέραν του θεαματικού video, η πράξη του είναι μάλλον ανόητη- για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Ένας Φιλανδός επέλεξε μια ιδιαίτερα παράξενη μορφή διαμαρτυρίας, καθώς για να δείξει την αγανάκτησή του για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το Tesla Model S που αγόρασε το 2013, αποφάσισε να το ανατινάξει. Χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο που κάνει τέτοιες δουλειές, «στόλισε» το λευκό Model S του με τριάντα μασούρια δυναμίτη και το… έβαλε σε τροχιά, αφού πρώτα στη θέση του οδηγού τοποθέτησε μια κούκλα με τη φωτογραφία του Elon Musk στη θέση του προσώπου.

Advertisement
Advertisement

Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή σκηνή η οποία γυρίστηκε με πολλές HD κάμερες και στη συνέχεια, έγινε πολύ καλή δουλειά στο μοντάζ. Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος πέραν της προφανούς ανάγκης για προβολή, φαίνεται να έχει και λίγο περισσότερο… «γυαλιστερό μάτι» από το φυσιολογικό, είναι ένας τύπος ονόματι Tuomas Katainen ο οποίος -όπως λέει- απέκτησε το Model S του 2013 και μετά από 1.500 χιλιόμετρα, χρειάστηκε να επισκεφθεί το συνεργείο όπου του έκοψαν ένα «κουστούμι» 20.000 ευρώ για αντικατάσταση μπαταριών (μια και είχε λήξει η εγγύηση). Αυτό πυροδότησε –κυριολεκτικά- το πάθος του για «εκδίκηση», το οποίο εκφράστηκε με τον τρόπο που φαίνεται στο πιο κάτω video, σε ένα παλιό λατομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aυτή η γυναίκα μετέτρεψε ένα Tesla σε αγροτικό (video)
Γυναίκα γέννησε σε Tesla που κινούνταν με Autopilot!
Τα Tesla ειδοποιούν για αλλαγή ελαστικών

Advertisement

 

 

Advertisement