Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση και plug in έκδοση για το SEAT Ateca

Ελλάδα 8:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση και plug in έκδοση για το SEAT Ateca

ΝΕΑ

Ανανέωση και plug in έκδοση για το SEAT Ateca

ΝΕΑ

Μια ανανεωμένη έκδοση του SEAT Ateca πρόκειται να κυκλοφορήσει το προσεχές έτος με ανανεωμένο styling, νέες τεχνολογίες και έναν δυναμικό κινητήρα PHEV. Για πάμε…

Advertisement
Advertisement

 

Αυτή είναι η πρώτη ματιά στο facelift SEAT Ateca. Το αναβαθμισμένο SUV της Ισπανικής μάρκας θα φτάσει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου στα τέλη του επόμενου έτους με φρέσκο εξωτερικό στυλ, περισσότερη τεχνολογία εντός και ένα δυναμικό plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Οι εξωτερικές ενημερώσεις στο σχεδιασμό φαίνονται ελάχιστες, περιορίζοντάς τις στην καμουφλαρισμένη περιοχή γύρω από το ρύγχος. Έχουμε λοιπόν νέο εμπρός προφυλακτήρα, διαφορετική μάσκα, νέα φτερά και φώτα στο μέτωπο, νέες ζάντες αλουμινίου και πρόσθετες επιλογές προσαρμογής.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι ελάχιστες και περιλαμβάνουν αναβαθμίσεις στην ποιότητα των επενδύσεων. Πιο αξιοπρόσεκτο είναι ένα ενημερωμένο φάσμα τεχνολογίας. Το σύστημα ψυχαγωγίας 6,5 ιντσών του απερχόμενου μοντέλου θα αντικατασταθεί από μια μεγαλύτερη μονάδα η οποία θα χρησιμοποιεί οθόνη οκτώ ιντσών η οποία θα προσφέρεται στάνταρ σε ολόκληρη την γκάμα. Τα πλουσιότερα σε εξοπλισμό μοντέλα θα προσφέρονται για πρώτη φορά με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών του Volkswagen Group – μια επιλογή που ήταν διαθέσιμη μέχρι τώρα μόνο στο Cupra Ateca.

Ένα υβριδικό σύστημα κίνησης plug-in θα εισαχθεί στη γκάμα κινητήρων του Ateca, δανεισμένο από το Volkswagen Passat GTE. Το Ateca PHEV θα συνδυάζει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρων με μπαταρία 8.7 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα, παρέχοντας ισχύ 203 PS και ροπή 350 Nm με μια πιθανή αυτονομία στην ηλεκτρική λειτουργία η οποία θα προσεγγίζει τα 33 km.