Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση και για το VW Passat

Ελλάδα 19:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση και για το VW Passat

ΝΕΑ

Ανανέωση και για το VW Passat

ΝΕΑ

Η φρεσκαρισμένη αισθητικά έκδοση του Passat της VW, συνοδεύεται και από μια νέα, πιο καθαρή version του κινητήρα diesel.

Advertisement
Advertisement

 

Μια σειρά από αλλαγές στην εμφάνιση και όχι μόνο, είναι αυτές που φρεσκάρουν το δεύτερο μετά το Golf, σημαντικότερο μοντέλο της VW. Το Passat έρχεται να συνεχίσει την καλή του εμπορική πορεία με εκδόσεις και ανανεωμένη εικόνα που θα τονώσει το εμπορικό ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για το αυτοκίνητο. Με φώτα LED μπροστά και πίσω και διαφορετική διαμόρφωση στα σώματα, η εικόνα του Passat γίνεται αρκετά πιο σύγχρονη και λίγο πιο επιθετική. Μια από τις διαφορές που εντοπίζονται στο πίσω μέρος είναι και η τοποθέτηση του ονόματος του μοντέλου στο κέντρο της πόρτας του χώρου των αποσκευών, με αραιά τοποθετημένα τα γράμματα- όπως τα έχουμε δει και στην περίπτωση του Arteon.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα, την ανανέωση της εικόνας κάνει ως επί το πλείστον η 3η γενιά του συστήματος ψυχαγωγίας με την επιλογή ανάμεσα σε τρείς διαστάσεις οθόνης στο κέντρο του ταμπλό (6,5, 8,0 και 9,2 ιντσών) ανάλογα με το επίπεδο του εξοπλισμού. Αναβαθμισμένο είναι και το λογισμικό των συστημάτων ασφαλείας με τα οποία εφοδιάζεται το μοντέλο, με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης να είναι πλέον ικανό για χρήση με ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, όλοι οι διαθέσιμοι κινητήρες πλέον εφοδιάζονται και με ένα επιπλέον φίλτρο συγκράτησης σωματιδίων, προκειμένου οι εκπεμπόμενοι ρύποι να είναι ακόμα πιο χαμηλοί. Η κλίμακα της απόδοσης για τους κινητήρες βενζίνης, είναι 150, 190 και 272 ίπποι, ενώ αντίστοιχα οι diesel προτάσεις έχουν 120, 190 και 240 ίππους. Ο δίλιτρος TDI κινητήρας, στην ονομασία του δίπλα πλέον υπάρχει και το διακριτικό “Evo” που υποδηλώνει πως είναι η βελτιωμένη του εκδοχή, με τις κατά 10 γρ./χλμ. μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Advertisement

Advertisement