Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ανανέωση και για το Audi A6

Ελλάδα 20:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται ανανέωση και για το Audi A6

ΝΕΑ

Έρχεται ανανέωση και για το Audi A6

ΝΕΑ

Μέσα στο 2022 θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη έκδοση του Α6 της Audi με κάποιες αισθητικές διαφορές που θα «φρεσκάρουν» την εικόνα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η ογκώδης μάσκα θα διατηρηθεί, με τις αλλαγές να εστιάζονται στην φωτεινή «υπογραφή» του μοντέλου και τα πιο λεπτά φωτιστικά σώματα.

Οι αεραγωγοί θα ορίζουν ένα λίγο διαφοροποιημένο αισθητικό προφίλ, ενώ αντίστοιχα στο πίσω μέρος αναμένεται να αλλάξουν λίγο οι ισορροπίες με το με τον πιο ογκώδη προφυλακτήρα και την «σύνδεση» των φωτιστικών σωμάτων με LED. Λεπτομέρειες για αλλαγές στο εσωτερικό, δεν έχουμε ακόμα αν και θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει η σχετική αναβάθμιση στην οθόνη του ΜΜΙ.

Advertisement
Advertisement

Ομοίως και για τα μηχανικά σύνολα, οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει. Η Audi κατά πάσα πιθανότητα θα προσφέρει το μοντέλο με ανανεωμένο λογισμικό στη μονάδα διαχείρισης, που θα το καθιστά ικανό για ακόμα καλύτερη εικόνα σε ότι έχει να κάνει με την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων.

Με την ανανέωση του Α6, η Audi θεωρείται πολύ πιθανό πως θα «αποχαιρετίσει» το μοντέλο, μια και ήδη έχει «έτοιμο» τον αντικαταστάτη A6 E-Tron που το είδαμε σε μορφή πρωτοτύπου και βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα PPE που αφορά στα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι περιμένουμε από το νέο Audi A4
Τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές σε πόλεις τοποθέτησε η Audi – Δείτε σε ποια σημεία
Audi A3 Sportback 40 TFSI e: Ποιότητα και τεχνολογία από το μέλλον