Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για τις Mercedes C-Class Coupe και Cabrio

Ελλάδα 7:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για τις Mercedes C-Class Coupe και Cabrio

ΝΕΑ

Ανανέωση για τις Mercedes C-Class Coupe και Cabrio

ΝΕΑ

Η Mercedes αποκάλυψε τις εκδόσεις Coupe και Cabrio της C-Class του 2019, που εκτός από κάποιες ελαφρές επεμβάσεις στην εμφάνιση, έχουν και πιο ισχυρούς κινητήρες. Το ντεμπούτο για τα νέα αυτά μοντέλα έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ενώ οι πωλήσεις στη Γερμανία θα αρχίσουν τον Ιούλιο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Νέοι προφυλακτήρες και αναβαθμισμένα led’s στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.  Αυτές είναι οι αλλαγές στο αμάξωμα. Στην καμπίνα, το νέο στοιχείο έχει να κάνει με την τεχνολογική αναβάθμιση και τη συνδεσιμότητα που προσφέρει το καινούργιο λειτουργικό της εταιρείας, «ψυχή» του οποίου είναι η οθόνη 12,3 ιντσών στο ταμπλό. Αυτά με τις οπτικές διαφορές της ανανεωμένης C-Class που θα κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Στο πλαίσιο αυτού του facelift, η Mercedes κάνει τις εκδόσεις του μοντέλου σε ότι αφορά τους κινητήρες, λίγο πιο δυνατές.

Mercedes-C-Class-Coupe-boi-530

Η C 200 που εφοδιάζεται με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων που αποδίδει 184 ίππους, θα έχει επιπλέον 14 ίππους από το EQ Boost σύστημα, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία, καλύπτει το «κενό» που υπάρχει στην απόδοση του κινητήρα, μέχρι το turbo να φτάσει στη μέγιστη πίεση. Αντίστοιχα, στην diesel C 220d, η απόδοση είναι κατά 24 ίππους βελτιωμένη σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Αναβαθμισμένη απόδοση κατά 23 ίππους, εμφανίζει και η C 43 έκδοση του μοντέλου που πλέον από τον 3λιτρο V6 κινητήρα, αποδίδει 390 ίππους. Οι πωλήσεις στη Γερμανική αγορά του ανανεωμένου μοντέλου, θα αρχίσουν τον Ιούλιο του 2018.

Advertisement

Mercedes-C-Class-Coupe-boi-640