Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για τη Chevrolet Camaro

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για τη Chevrolet Camaro

ΝΕΑ

Ανανέωση για τη Chevrolet Camaro

ΝΕΑ

Εκτός της εμφάνισης, η νέα Camaro από τη Chevrolet θα έχει και το νέο V8 κινητήρα να συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

 

Η έμπνευση προέκυψε από το Camaro SS Shock πρωτότυπο της Chevrolet που είχε παρουσιαστεί την περασμένη χρονιά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λας Βέγκας. Η νέα γενιά της Camaro, θα έχει αρκετά νέα (και ενδιαφέροντα) στοιχεία στην εμφάνισή της, με τα οποία θα τονίζεται η sport διάθεση ενώ θα υπογραμμίζεται και η διαφορά από το παρελθόν. Ανάλογα με την έκδοση, το μοντέλο θα έχει και κάποια νέα στοιχεία που θα αναβαθμίζουν την εικόνα του, όπως είναι η πίσω αεροτομή και τα σκούρα φωτιστικά σώματα, που θα χαρακτηρίζουν τις εκδόσεις LS και LT.

Advertisement
Advertisement

Πολλές θα είναι και οι δυνατότητες εξατομίκευσης της εμφάνισης του αυτοκινήτου, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα. Νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος, λογότυπα αλλά και χρωματισμοί για τις δαγκάνες των φρένων, είναι ορισμένα από τα σημεία που η προσωπική επιλογή του υποψήφιου ιδιοκτήτη θα έχει «χώρο» για να κάνει τη διαφορά. Ομοίως και στην καμπίνα, όπου η επένδυση του επιλογέα και του τιμονιού, θα μπορεί να διαφέρει προσφέροντας στον υποψήφιο αγοραστή τη δυνατότητα να επιλέξει από μια σειρά συνθετικών ή γνήσιων δερμάτινων επιφανειών, υφάσματος και -για τον επιλογέα- αλουμινίου. Η Recaro έχει τη φροντίδα για τα καθίσματα σε κάποιες από τις εκδόσεις εξοπλισμού του μοντέλου (LT).

Advertisement

Η μικρότερη σε χωρητικότητα επιλογή κινητήρα, θα είναι αυτή του δίλιτρου turbo συνόλου. Από «πάνω» τοποθετούνται τόσο η έκδοση με τον V6 των 3,6 λίτρων, όσο και ο νέος V8 (LT1) με απόδοση 455 ίππων. Ο τελευταίος θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, ενώ θα έχει και κάποια διακριτικά γνωρίσματα που θα είναι αποκλειστικά για την κορυφαία έκδοση- όπως είναι ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τις ζάντες των 20 ιντσών αλλά και το καπό του κινητήρα με τον αεραγωγό.