Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναμένοντας το πιο super VW Golf GTΙ

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναμένοντας το πιο super VW Golf GTΙ

ΝΕΑ

Αναμένοντας το πιο super VW Golf GTΙ

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO της VW για την Αμερικάνικη αγορά, το νέο Golf GTI θα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει κανείς.

Advertisement
Advertisement

 

Η έκδοση GTI του νέου Golf, είναι ένα από τα μεγαλύτερα νέα και η άφιξή του αναμένεται από όλους τους φίλους της μάρκας αλλά και τους petrolheads παγκοσμίως. Με την αναμονή να φτάνει στο τέλος της μια και η έκδοση GTI δεν θα αργήσει μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς του μοντέλου, οι πληροφορίες και οι αναφορές σε αυτό είναι όλο και πιο τακτικές. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της VW στην αμερικάνικη αγορά, Scott Keogh, ανέφερε πως το νέο GTI στην 8η γενιά του δημοφιλούς μοντέλου, θα είναι «cool as hell» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως το νέο GTI θα συνεχίσει να «συγκινεί» ένα μεγάλου εύρους κοινό, όχι μόνο με τις επιδόσεις του αλλά και με τη συνολική του εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Το καλό νέο που προκύπτει από τις δηλώσεις του Keogh, είναι πως το νέο GTI θα παραμείνει προσθιοκίνητο, διαψεύδοντας έτσι τη φήμη που ήθελε το επόμενο GTI να είναι τετρακίνητο. Στην κορυφή των εκδόσεων που θα προκύψουν θα είναι και πάλι η TCR, με τους 286 ίππους που θα εφοδιάζεται με DSG κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά θα επιβεβαιωθούν (ή θα διαψευστούν) οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, το νέο GTI θα έχει και υβριδική έκδοση.