Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναμένεται βροχή στο Σίλβερστον!

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναμένεται βροχή στο Σίλβερστον!

ΝΕΑ

Αναμένεται βροχή στο Σίλβερστον!

ΝΕΑ

Μπορεί ο καιρός να έχει απανταχού… «τρελαθεί», όμως αυτές τις ημέρες στο Νορθάμπτονσαϊρ θα παραμείνει κλασικά βρετανικός!

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν οι προβλέψεις λένε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε βροχή κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου του Grand Prix του Σίλβερστον που αποτελεί τον δέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Συγκεκριμένα η μέρα που το κλασικό βρετανικό καλοκαίρι είναι πιθανό να επηρεάσει τα αγωνιστικά δρώμενα, είναι το Σάββατο. Με τα τωρινά δεδομένα, υπάρχει πιθανότητα 14% για βροχή κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών και 40% πιθανότητα κατά τη διάρκεια της μάχης της pole position!

Αυτό που σίγουρα αναμένεται να αλλάξει, ακόμα κι αν δεν βρέξει, είναι οι θερμοκρασίες. Θυμίζουμε πως στην Αυστρία αυτή του οδοστρώματος έφτασε στους 57 βαθμούς Κελσίου, αλλάζοντας σημαντικά τις ισορροπίες εις βάρος της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, οι καιρικές προβλέψεις μιλούν για σποραδική συννεφιά και την ημέρα του αγώνα, με τη θερμοκρασία αέρα να μη ξεπερνά στους 22 βαθμούς Κελσίου. Πράγμα που σημαίνει πως λογικά, θα επιστρέψουμε στη φετινή κανονικότητα, που θέλει τα ασημί βέλη να έχουν το πάνω χέρι.