Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανάκληση της νέας Toyota Supra

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάκληση της νέας Toyota Supra

ΝΕΑ

Ανάκληση της νέας Toyota Supra

ΝΕΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Ασφάλειας Κυκλοφορίας Αυτοκινητοδρόμων των ΗΠΑ (NHTSA) προχωρά η ανάκληση κάποιων μοντέλων της νέας Toyota Supra.

Advertisement
Advertisement

 

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά επτά συνολικά Supra που κυκλοφορούν στην αμερικάνικη αγορά, και αφορά την ελαττωματική βάση της ζώνης ασφαλείας του οδηγού. Όλα καλά σε ότι αφορά την παραπάνω είδηση. Αλλά πίσω από αυτή την είδηση υπάρχει η εύλογη απορία του γιατί την ανακοίνωση περί του συγκεκριμένου θέματος την έκανε η BMW και όχι η Toyota. Ορισμένοι θεωρούν ότι η ιαπωνική εταιρεία δεν προχώρησε σε ανακοίνωση επί του θέματος, λόγω του γεγονότος ότι αφορά κυρίως τον προμηθευτή των ελαττωματικών βάσεων που συνεργάζεται με τη BMW. Πάντως θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Toyota έστειλε ένα e-mail στο οποίο αναφέρει ότι από την στιγμή που η Supra συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Magna Steyr, που λειτουργεί υπό την εποπτεία της γερμανικής εταιρείας, οτιδήποτε συμβαίνει θα ανακοινώνεται από αυτή.

Advertisement
Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, μόλις τρεις Toyota Supra με το συγκεκριμένο πρόβλημα έχουν περιέλθει στα χέρια ιδιοκτητών. Εάν θεωρηθεί πιθανή η αντικατάσταση της βάσης για τη ζώνη ασφαλείας, η εταιρεία θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη, αλλάζοντας άμεσα το αυτοκίνητο, ενώ για το θέμα έχουν ενημερωθεί όλοι οι ντίλερς της Toyota στις ΗΠΑ.