Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανάκληση για τα Tesla Model S

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάκληση για τα Tesla Model S

ΝΕΑ

Ανάκληση για τα Tesla Model S

ΝΕΑ

Αν και πρόκειται για την μεγαλύτερη σε αριθμό μοντέλων που έχει ανακοινώσει έως τώρα η αμερικανική εταιρία, ευτυχώς αυτή δεν αφορά στο ηλεκτρικό κύκλωμα και στο γόητρο της Tesla Motors.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Και αυτό διότι η ανάκληση αφορά σε αντικατάσταση ή επιδιόρθωση των ζωνών ασφαλείας για τους εμπρός επιβάτες. Μάλιστα, αυτή η ανάκληση είναι η μεγαλύτερη για την Tesla καθώς αφορά σε περίπου 90.000 μοντέλα Model S σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Blumberg. «Η Tesla διαπίστωσε πρόσφατα πως σε ένα Model S στην Ευρώπη, η ζώνη ασφαλείας δεν ήταν σωστά συνδεδεμένη με τον προεντατήρα» εξηγούσε η σχετική ανακοίνωση της εταιρίας προς τους πελάτες της.

«Το εν λόγω αυτοκίνητο δεν ενεπλάκη ποτέ σε ατύχημα, ούτε αναφέρθηκαν ποτέ τραυματισμοί. Ωστόσο, σε περίπτωση σύγκρουσης η ελλαττωματική ζώνη δεν θα προσφέρει την βέλτιστη προστασία». Παρά τα παραπάνω και πέρα από το μεμονωμένο γεγονός με το ένα μόλις Model S, οι ειδικοί της Tesla προχώρησαν σε εξέταση περίπου 3.000 άλλων αυτοκινήτων. Και παρόλο που δεν βρήκαν κάτι το προβληματικό, θεώρησαν πως πρέπει να ανακληθούν όλα τα Model S. Βλέπετε, ειδικά στις ΗΠΑ με τις ανακλήσεις προκάνουν για να μην τους «τρέχουν» (ως γνωστόν τα μεγάλα δικηγορικά γραφεία τα έχουν για χόμπι κάτι τέτοια)…

Advertisement
Advertisement