Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AMPventure: Οδοιπορικό στην Ευρώπη με Ampera-e

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AMPventure: Οδοιπορικό στην Ευρώπη με Ampera-e

ΝΕΑ

AMPventure: Οδοιπορικό στην Ευρώπη με Ampera-e

ΝΕΑ

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε ένα “ηλεκτρικό” οδοιπορικό στην Ευρώπη. Tο AMPventure με Opel Ampera-e και σημείο εκκίνησης το Όσλο. Επιλεγμένοι blogger και διασημότητες θα περάσουν από το Παρίσι, τη Βαρκελώνη, τη Γενεύη και το Μόναχο και στη διαδρομή τους θα συναντηθούν με ανθρώπους και εταιρείες που ετοιμάζουν το αύριο των έξυπνων μετακινήσεων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όλα αυτά που καθιστούν ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το καθιστούν ικανό και για μία μεγάλη, οικολογική περιπέτεια σε όλη την Ευρώπη: Αυτονομία 520 km σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης, επιτάχυνση σπορ αυτοκινήτου, εξαιρετικά άνετη και ευρύχωρη καμπίνα επιβατών και κορυφαία ψηφιακή συνδεσιμότητα, όλα σε ένα πακέτο με στιλάτη, μοντέρνα εμφάνιση.

Τον πρωταθλητή ηλεκτρικής αυτονομίας της Opel θα οδηγήσουν μέλη της φωτογραφικής ομάδας GermanRoamers (Max Fischer, Jannik Heck, Leo Thomas, Daniel Ernst και Max Münch) μαζί με τους κινηματογραφιστές της ellevant (Philip Werner). Τόσο η GermanRoamers όσο και η ellevant δημιουργούν περιεχόμενο που θα ενθουσιάσει το κοινό να εξερευνήσει το άγνωστο, διατηρώντας την περιέργειά του για τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τους blogger, θα μεταφέρουν όλη την αλήθεια. Θα εναλλάσσονται στο τιμόνι του Ampera-e και θα μοιραστούν τις επιδόσεις του στην αυτονομία και στο χρόνο φόρτισης κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στην οποία δεν θα υπάρχουν οχήματα υποστήριξης ή οτιδήποτε άλλο που δεν θα διέθετε και ένας κανονικός οδηγός στο πλευρό του. Θα φέρουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα όριά του, οδηγώντας το όσο μακρύτερα γίνεται με μία φόρτιση, αποδεικνύοντας με αυθεντικό τρόπο τα οφέλη του στην καθημερινή οδήγηση.