Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άμεσα η καταβολή των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα!

Ελλάδα 19:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άμεσα η καταβολή των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα!

ΝΕΑ

Άμεσα η καταβολή των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα!

ΝΕΑ

Τις επόμενες ημέρες η εταιρεία θα παρουσιάσει στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή των χρημάτων.

Advertisement
Advertisement

Την άμεση καταβολή των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα, έτσι όπως ζητήθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απαίτησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Αττικής Οδού.

Από την πλευρά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ζητήθηκαν η άμεση καταβολή του ποσού σε όσους το δικαιούνται, καθώς και η επιτάχυνση της διαδικασίας καταβολής.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία επανέλαβε τη δέσμευσή της για την καταβολή του ποσού, ενώ συμφώνησε τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσει στο υπουργείο τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή.

Παράλληλα, από την πλευρά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισημάνθηκε στην εταιρεία ότι μετά την απόφαση του Υπουργού Κ. Καραμανλή για  συγκρότηση της Επιτροπής του νόμου 4663/2020 (για τη διερεύνηση των ευθυνών από το «κλείσιμο» της κυκλοφορίας στην Αττική οδό), θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που θα ζητηθούν έτσι ώστε να υποβληθεί το πόρισμα εντός 20 ημερών.

Να υπενθυμίσουμε πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πως θα εισπράξουν τα χρήματα οι οδηγοί που δεν τους ανήκουν τα αυτοκίνητα καθώς αφορούν είτε σε εταιρικά ΙΧ ή επαγγελματικά οχήματα με αποτέλεσμα να έχουν ταλαιπωρηθεί και στο τέλος να μην εισπράξουν ούτε ένα ευρώ καθώς τα εγκλωβισμένα οχήματα που οδηγούσαν ανήκουν είτε σε κάποια εταιρεία leasing είτε ανήκουν στο αφεντικό τους!

Advertisement

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr η εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού κατά την παραλαβή των οχημάτων από τον αυτοκινητόδρομο κατέγραφε και το όνομα του οδηγού που βρίσκονταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας…

Φωτογραφία: Eurokinisi

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Τροχαία είχε ζητήσει από το πρωί να κλείσει η Αττική Οδός…
Επίσημο! 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο ΙΧ – 1.000 ευρώ σε επιβάτες τρένων
Αττική Οδός: “Μίσος” για το Ελληνικό Δημόσιο που της έδωσε το έργο