Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άμα τρελαθεί ο ελέφαντας… (+video)

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άμα τρελαθεί ο ελέφαντας… (+video)

ΝΕΑ

Άμα τρελαθεί ο ελέφαντας… (+video)

ΝΕΑ

Ακόμα και ένα από τα μεγάλα SUV της Ford, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο όταν ο ελέφαντας «αγριέψει» και τα πράγματα έρχονται… τούμπα.

Advertisement
Advertisement

Στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο πάρκο iSimangaliso Wetland, πριν λίγες μέρες ένας από τους βαρύτερους κατοίκους, αγρίεψε και ξέσπασε σε ένα αυτοκίνητο.

Στο video φαίνεται η μανία του ζώου να γυρίσει το αυτοκίνητο ανάποδα αλλά και η σχετική ευκολία με την οποία το κάνει τελικά. Μέσα στο SUV, ήταν μια οικογένεια που περνούσε από το δρόμο του πάρκου για να δει από κοντά τα ζώα αλλά προφανώς δεν ήταν και πολύ καλή η στιγμή για κάτι τέτοιο. Ο ελέφαντας, άγνωστο το γιατί, φαίνεται πως είχε τα νεύρα του και ξέσπασε το ακινητοποιημένο SUV, βγάζοντάς το από το δρόμο και ανατρέποντάς το.

Advertisement
Advertisement

Σε δημοσίευμα της New York Post, αναφέρεται πως οι επιβαίνοντες υπέστησαν μόνο ελαφρούς τραυματισμούς από το περιστατικό και ότι αξιωματούχοι του πάρκου iSimangaliso ερευνούν το συμβάν για να προσδιορίσουν τι έκανε τον ελέφαντα να αντιδράσει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, το ευτύχημα είναι πως σταμάτησε να επιτίθεται στο SUV αφού το γύρισε ανάποδα και δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα συνέβαινε αν συνέχιζε να το παραμορφώνει- έστω και με το να καθόταν πάνω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Ford Fiesta: Με ακόμη πιο δυναμική σχεδίαση
Το νέο Ford Mondeo δεν είναι για την Ευρώπη
Ράλι Μόντε Κάρλο 2022: Εντυπωσιακό ατύχημα για τον A.Fourmaux (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement