Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2022

Νέο Ford Fiesta: Με ακόμη πιο δυναμική σχεδίαση

Ελλάδα 3:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Fiesta: Με ακόμη πιο δυναμική σχεδίαση

FORD 2022

Νέο Ford Fiesta: Με ακόμη πιο δυναμική σχεδίαση

FORD 2022

Το νέο Ford Fiesta είναι σύγχρονο, ελκυστικό, σαγηνευτικό και φυσικά το δείχνει. Υιοθετεί περαιτέρω δυναμικό στυλ, κάτι το οποίο διακρίνεται με την πρώτη κιόλας ματιά.

Advertisement
Advertisement

Το ρύγχος του παραπέμπει σε αμιγώς σπορ κατασκευές χάρη στα νέα φωτιστικά σώματα αλλά και τη νέα μάσκα.

Επίσης, το νέο Ford Fiesta διαθέτει στη φαρέτρα του ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικό πακέτο και κινείται με την ισχύ προηγμένων, ήπιων υβριδικών συστημάτων κίνησης που καθιστούν το νέο κομπακτ hatchback μοντέλο της εταιρείας πιο έτοιμο για το μέλλον από ποτέ.

Οι τολμηρές και χαρακτηριστικές εξωτερικές επιφάνειες προάγουν την εκφραστική σχεδίαση του Fiesta σε ένα νέο επίπεδο, με πιο έντονη παρουσία στο δρόμο και μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των εκδόσεων της ολοκληρωμένης γκάμας του.

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε μάλιστα πως οι εκδόσεις Trend, Titanium, ST-Line και Active προσφέρουν μοναδικά στιλιστικά στοιχεία σε συνδυασμό με μία εκτεταμένη γκάμα εξωτερικών χρωμάτων, σχεδίων ζαντών και φινιρισμάτων εσωτερικού.

Η οικογένεια Fiesta επεκτείνεται επίσης με νέα πακέτα Vignale που ενισχύουν την προσωπικότητα των εκδόσεων Titanium, ST-Line και Active με πολυτελή εξοπλισμό πέραν των υψηλών προδιαγραφών των εκδόσεων Χ.

Advertisement

Το νέο Fiesta διατίθεται σε πρακτικές και ποιοτικές τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις, ώστε ο κάθε πελάτης να αποκτά εκείνο το μοντέλο που ταιριάζει στο χαρακτήρα αλλά και το lifestyle του.

Ο νέος εξωτερικός σχεδιασμός σε όλη τη γκάμα περιλαμβάνει ένα καπό που αυξάνει το ύψος του ρύγχους, σε συνδυασμό με μεγαλύτερες πάνω γρίλιες. Το μπλε οβάλ σήμα της Ford βρίσκεται τώρα μέσα στη μάσκα και όχι στο χείλος του καπό, καθιστώντας το πιο εντυπωσιακό στο δρόμο.

Advertisement

Οι νέοι στάνταρ προβολείς LED συμβάλλουν επίσης στη γεμάτη αυτοπεποίθηση και σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα του νέου Fiesta, με κομψή οριζόντια σχεδίαση. Στο πίσω τμήμα, τα στάνταρ φώτα αποκτούν νέα μαύρα πλαίσια για μία πιο σοφιστικέ εμφάνιση, ενώ τα προαιρετικά πίσω φώτα LED συμπληρώνονται με ένα Premium Black εξωτερικό φινίρισμα.

Το σημαντικότερο στιχείο είναι πως κάθε έκδοση του νέου Fiesta διαθέτει διαφορετική προσωπικότητα με μοναδικά σχέδια στην πρόσοψη και τη μάσκα καθώς και χαρακτηριστικά εξωτερικά και εσωτερικά σχεδιαστικά στοιχεία που εκφράζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Αυτό σημαίνει πως μπορεί ο καθένας να βρει αυτό που του ταιριάζει ακριβώς.

Advertisement

Σπορ, κομψό, διακριτικό, μοντέρνο αλλά και διαχρονικό, ανάλογα με το πιο Fiesta θα επιλέξεις. Εφοδιασμένο με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, το νέο Fiesta είναι άριστα προετοιμασμένο για έξυπνες, συνδεδεμένες, οδηγικές εμπειρίες.

Οι προβολείς LED για πρώτη φορά εισάγονται σε όλες τις εκδόσεις Fiesta, με την προηγμένη τεχνολογία Matrix LED να είναι διαθέσιμη και να περιλαμβάνει αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων (Glare-Free High Beam) που μπορεί να προσαρμόσει τα μοτίβα της δέσμης για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Το νέο Ford Fiesta ανεβάζει ψηλά τον πήχη των μικρών αυτοκινήτων, οδηγώντας ουσιαστικά τις εξελίξεις στη δημοφιλή κατηγορία B οχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια γρήγορη περιήγηση του νέου Ford Fiesta (video)
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Ford Fiesta στην Ελλάδα
Ό,τι θέλετε να μάθετε για το νέο Ford Fiesta (video)