Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alpine: Αυξάνει την παραγωγή της A110 για να καλύψει τη ζήτηση

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Alpine: Αυξάνει την παραγωγή της A110 για να καλύψει τη ζήτηση

ΝΕΑ

Alpine: Αυξάνει την παραγωγή της A110 για να καλύψει τη ζήτηση

ΝΕΑ

Στην απόφαση να αυξήσει τον ρυθμό παραγωγής της A110 προχώρησε η Alpine με στόχο να καλύψει πιο αποτελεσματικά την ζήτηση και να προσπαθήσει να μειώσει και τον μεγάλο χρόνο αναμονής που υπάρχει αυτή τη στιγμή για το σπορ αυτοκίνητό της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα οι άνθρωποι της μικρής γαλλικής εταιρίας που ανήκει στον όμιλο της Renault αποφάσισαν αν αυξήσουν την παραγωγή της A110 (διαβάστε περισσότερα εδώ) γιατί αυτή τη στιγμή ο χρόνος αναμονής ξεπερνά τους 14 μήνες! Οι πρώτες εκδόσεις του μικρού κουπέ πουλήθηκαν όλες τις πρώτες πέντε ημέρες που ήταν διαθέσιμες και η Alpine αναφέρει πως αυτή τη στιγμή οι κρατήσεις για την Α110 βρίσκονται περίπου στις 5.000 σύμφωνα με αναφορά του Automotive News. Έτσι η Alpine θα αυξήσει την παραγωγή του μοντέλου της στα 20 αυτοκίνητα ημερησίως από τα 15 που βρίσκεται τώρα.

Η Alpine ξεκίνησε να κατασκευάζει την A110 τον περασμένο Δεκέμβριο και μέχρι στιγμής έχει παράξει 1.200 μονάδες. Από τότε και μέχρι σήμερα η γαλλική εταιρία δεν είχε προχωρήσει σε κάποια αύξηση στην παραγωγή αφού σαν απόλυτη προτεραιότητα έχει την ποιότητα του τελικού προϊόντος με κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά να χρειάζεται μιάμιση εβδομάδα για να κατασκευαστεί.

Alpine-a110-640

Advertisement
Advertisement

Η δυναμικότητα του εργοστασίου όπου κατασκευάζεται η A110 σύμφωνα με τους Γάλλους ανέρχεται στις 6.000 μονάδες ετησίως και με την αύξηση της παραγωγής από τα 15 στα 20 αυτοκίνητα η παραγωγή θα βρίσκεται κάτω από αυτό το όριο και θα ανέρχεται στα 5.200 αυτοκίνητα.