Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλλο ένα teaser για τη νέα McLaren (VIDEO)

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλο ένα teaser για τη νέα McLaren (VIDEO)

ΝΕΑ

Άλλο ένα teaser για τη νέα McLaren (VIDEO)

ΝΕΑ

Η McLaren έδωσε άλλο ένα teaser για τη νέα Plug in υβριδική Artura που θα παρουσιάσει πλήρως και με κάθε επισημότητα, στις 17 Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Με μια μικρή βοήθεια από πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, φαίνεται το προφίλ της Artura πως θα είναι πάνω στο μοτίβο των υπόλοιπων sport μοντέλων της McLaren.

Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε τους μεγάλους προβολείς μπροστά και τα λεπτά πίσω φώτα εμπνευσμένα από την Elva στο πίσω μέρος, μαζί με έναν αρκετά δυναμικό πίσω προφυλακτήρα και μεγάλο διαχύτη. Μπορούμε να πούμε επίσης ότι το αυτοκίνητο θα έχει πόρτες με άνοιγμα προς τα επάνω και το λογότυπο «McLaren Artura» στο πίσω μέρος μεταξύ των δύο απολήξεων της εξάτμισης. Ζάντες αλουμινίου με ακτίνες V, δαγκάνες φρένων με το λογότυπο McLaren και ένα ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων μέσα στο οποίο έχει αυτό που μοιάζει με μετρητή αυτονομίας, για τα 32 χιλιόμετρα που θα μπορεί να κάνει το μοντέλο μόνο με την ηλεκτρική του ενέργεια.

Advertisement
Advertisement

Οι μεγάλοι αεραγωγοί στις πλευρές, τροφοδοτούν με αέρα τον ολοκαίνουργιο V6 κινητήρα εσωτερικής καύσης, πιθανότατα με διπλό υπερσυμπιεστή, ο οποίος θα υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνολική απόδοση του συνδυασμού, είναι ακόμα άγνωστη αλλά θα πρέπει να περιμένουμε πάνω από 600 ίππους. Χτισμένο σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα, με την ονομασία McLaren Carbon Lightweight Architecture (MCLA), η Artura θα είναι το πρώτο υβριδικό mainstream της εταιρείας, καθώς το P1 που έχει προηγηθει, ήταν ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής. Μετά την παρουσίαση που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, η Artura αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
McLaren Speedtail μόνο για εκατομμυριούχους
Όχι και πάλι στα SUV από τη McLaren
McLaren Artura: Η νέα υβρίδική McLaren (VIDEO)

 

Advertisement