Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale Drive Now

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo Tonale Drive Now

ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale Drive Now

ΝΕΑ

Το προνομιακό πρόγραμμα Drive Now είναι διαθέσιμο μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Η Tonale, το C-SUV της Alfa Romeo συνδυάζει την ωραία εμφάνιση και τα δυναμικά χαρακτηριστικά με την πρακτικότητα, την τεχνολογία, την ασφάλεια και την ποιότητα. Ταυτόχρονα χάρη στα σύγχρονα υβριδικά του συστήματα, η Tonale προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα, στοιχείο που εκτός των άλλων της επιτρέπει να κινείται χωρίς περιορισμούς στο Δακτύλιο.

Πλέον και μέχρι το τέλος του έτους η Tonale είναι διαθέσιμη με ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης που εξασφαλίζει δόση από 287 ευρώ το μήνα.

Advertisement
Advertisement

Το Drive Now, μέσω της FCA Bank, παράλληλα με τη χαμηλή δόση, προσφέρει και εξαιρετική ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης να επιλέξει αν θα διατηρήσει στην κατοχή του το αυτοκίνητο, ή αν θα το ανταλλάξει με ένα νέο.

Το πρόγραμμα Drive Now για την Alfa Romeo Tonale συνδυάζεται με δύο πολύ σημαντικές παροχές που προστατεύουν τον αγοραστή και την υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα το μοντέλο καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ., ενώ για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο αγοραστής μπορεί να ενεργοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT, το οποίο μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας πιστοποιεί τα διανυθέντα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Alfa Romeo Tonale 1.5Τ Hybrid 160 PS
Επίσημο: Η plug-in υβριδική Alfa Romeo Tonale
Euro NCAP: Πεντάστερη η Alfa Romeo Tonale (+video)

 

Advertisement